Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ!!



ΕΠΙΣΤΟΛΗ      ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ!!
Δεν ανεχόμαστε άλλο την στάση της Πολιτείας στο σοβαρό πρόβλημα της παραβατικότητας των Ρομά και άλλων ομάδων, που έχουν πλέον ξεπεράσει κάθε όριο.
Θα σας αναφέρουμε διάφορα προβλήματα  που είναι σίγουρα γνωστά στις αρχές του κράτους, αλλά αυτόν τον καιρό τα αρμόδια υπουργεία και υπηρεσίες ασχολούνται περισσότερο με τα προβλήματα των μεγάλων αστικών κέντρων και έχουν παραμελήσει την ύπαιθρο και τα χωριά που πλήττονται  καθημερινά από κρούσματα κλοπών.  Όπως συνηθίζεται για το προβλημά  μας  η πολιτεία θα δείξει ενδιαφέρον λίγο πριν τις εκλογές, άλλωστε  οι Έλληνες αντέχουν μέχρι τότε, ή θα έχουν ξεχάσει τα προβλήματά τους, ή θα έχουν πεθάνει !!!
Είμαστε φορολογούμενοι Έλληνες πολίτες η χώρα μας έχει σύνταγμα και νόμους, δεν ανεχόμαστε  άλλο τις επιδρομές στα σπίτια μας, στις αποθήκες μας, στις επιχειρήσεις μας, στα κοτέτσια μας, στα μαντριά μας, και γενικά στα υπάρχοντα μας,  οι ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού μας από τότε που εγκαταστάθηκαν στα χωριά μας, δρουν ανενόχλητοι, στην κυριολεξία μας έχουν γδύσει, ενώ συλλαμβάνονται, μάλλον δεν  τιμωρούνται όπως θα έπρεπε, αλλά όμως επιδοτούνται από το κράτος προκειμένου να αποτελέσουν δεξαμενές ψήφων για τους εκάστοτε κυβερνώντες.

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΑΤΗ: ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΑΠΕ ΣΤΗ ΔΕΗ ΕΞΕΤΑΖΕΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!

Πλήρης δικαίωση (δυστυχώς): Ο ορισμός της διαπλοκής.

Μια ακόμη άσχημη έκπληξη ετοιμάζει η κυβέρνηση για τους καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας και ιδιαίτερα τα νοικοκυριά, προετοιμάζοντας μέχρι και τριπλασιασμό του .....διαβόητου τέλους ΑΠΕ (τώρα ΕΤΜΕΑΡ), που σήμερα κινείται μεσοσταθμικά στα 9,32 ευρώ ανά 1000 κιλοβατώρες κατανάλωσης.

Τον ρόλο του «λαγού» ανέλαβε ο ΛΑΓΗΕ, ο λειτουργός της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, που στη μηνιαία έκθεσή του για τα μεγέθη της αγοράς τον μήνα Απρίλη 2013, εμφανίζει ορισμένα «σενάρια» εξέλιξης του μεγάλου ελλείμματος που έχει για την πληρωμή των παραγωγών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Με απώτερο χρονικό όριο για τον μηδενισμό του ελλείμματος τον Δεκέμβρη του 2014, ο ΛΑΓΗΕ δηλώνει ότι μόνο εάν το τέλος ΕΤΜΕΑΡ (ΑΠΕ) αυξηθεί μεσοσταθμικά από τον Ιούλη του 2013 στα περίπου 27 ευρώ ανά 1000 κιλοβατώρες, θα μηδενιστεί το έλλειμμα του ειδικού λογαριασμού του ΛΑΓΗΕ για την πληρωμή των ΑΠΕ. (Για την ακρίβεια, τον Δεκέμβρη του 2014 θα έχει φτάσει τις 400.000 ευρώ και μέχρι τον Μάρτη του 2015 θα εμφανίσει μικρό πλεόνασμα).

Κομισιόν: Πάτε πολύ καλά αλλά τα μέτρα δεν θα τα γλυτώσετε

Εκθεση που καταγράφει μεν τα βήματα προόδου της Ελλάδας, αλλά και φωτογραφίζει τα μέτρα που ενδεχομένως θα κληθεί να λάβει η ελληνική κυβέρνηση σε δύο χρόνια δημοσίευσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αναφορικά με το ελληνικό μνημόνιο....

Ειδικότερα η Κομισιόν αναγνωρίζει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί σε τομείς όπως τα δημόσια οικονομικά, η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και οι διαρθρωτικές αλλαγές, ωστόσο, επισημαίνει ότι θα χρειαστούν περαιτέρω μεταρρυθμίσεις για να μπει σε πιο σταθερή τροχιά η χώρα.
Η Επιτροπή σημειώνει ότι αναμένει μέτρια ανάκαμψη από τις αρχές του 2014, η οποία θα βασιστεί στη βελτίωση των επενδύσεων και των εξαγωγών. Συγκεκριμένα προβλέπει ανάπτυξη της τάξεως του 0,6% το 2014, η οποία αναμένεται να επιταχυνθεί από το 2015 και μετά
Χαρακτηριστικά, με το βλέμμα στη διετία 2015-16, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναφέρει ότι οι ελληνικές αρχές θα πρέπει να ακολουθήσουν διάφορες στρατηγικές συμπεριλαμβανομένων της βελτίωσης των εσόδων, διευρύνοντας τη φορολογικά βάση μέσω της άρσης φοροαπαλλαγών και φοροεκπτώσεων, της επέκτασης μέτρων που λήγουν, αλλά και τις στοχευμένες μειώσεις στις τρέχουσες δαπάνες.

ΚΑΑΥ ΜΑΚΡΗΣ!! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΠΙΑ!!!

ΛΑΒΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ

Αγαπητοί κύριοι
Διαβάζοντας την κατάσταση με τους επιλεγέντες να παραθερίσουν  (βάσει μορίων) στα ΚΑΑΥ Ν. Μάκρης για το έτος 2013 αντιλαμβανόμαστε , μετά και από τις αιτήσεις των πρωτευουσιάνων Αλεξανδρουπολιτών, να κάνουν διακοπές στα ΚΑΑΥ Μάκρης,  άσχετα άν... μένουν  για παράδειγμα στη Χιλή της Αλεξανδρούπολης, θα είναι ευτύχημα αν κάποιος από το Βόρειο Έβρο, θα κάνει διακοπές μια φορά στα 10 χρόνια...  Εκτός φυσικά αν είναι πολύτεκνος, (μα ισχύει εφόρου ζωής ??)

Καταργούνται οι Εθνικές Εορτές μετά την ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου

Θα διώκεται η εκφώνηση ρατσιστικών φράσεων μετά την ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου Ρουπακιώτη, όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο υπουργός Δικαιοσύνης. Ο κ. Ρουπακιώτης αναφέρθηκε σε βασικά σημεία του νομοσχεδίου, τα οποία περιστρέφονται γύρω από... τη δίωξη ρατσιστικών επιθέσεων, ακόμα και φραστικών. Η προσβολή ατόμων στην βάση της καταγωγής και της εθνικής προέλευσης θα διώκεται ποινικά.

Με αυτό το νομοσχέδιο ο κ. Ρουπακιώτης στοχεύει, όπως είπε στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, να θωρακίσει τη χώρα από φαινόμενα ρατσισμού. Επίσης στόχο του νομοσχεδίου αποτελεί η διάκριση της αντιμετώπισης του μεταναστευτικού προβλήματος και παράλληλα των ρατσιστικών φαινομένων.

ΣΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ (17/05/2013)

Κάτι οι Γιορτές, κάτι οι άδειες, κάτι ο καιρός που δεν ξέρει τι θέλει, μας κράτησαν τις τελευταίες ημέρες μακριά από τις... γωνιές του Πενταγώνου. Εξαιτίας αυτού σήμερα αποφασίσαμε να μπούμε κάπως «μαλακά». Ξέρετε, «με στοργή και... προδέρμ» για να μην πονέσουμε κανέναν...

Για να πούμε πάντως και την πάσα αλήθεια το γενικά εορταστικό κλίμα των τελευταίων ημερών δεν κράτησε μόνο εμάς μακριά σας, αλλά και τις... υπουργικές υπογραφές μακριά από ορισμένους φακέλους που, υπό κανονικές συνθήκες, θα έπρεπε ήδη να έχουν πάρει τον δρόμο τους. Μη φανταστείτε τίποτα τρομερά πράγματα, στις μεταθέσεις εξωτερικού αναφερόμαστε, για τις οποίες, από ό,τι μαθαίνουμε, εκκρεμούν οι σχετικές υπογραφές...

Όχι τίποτε άλλο, αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάθονται σε «αναμμένα κάρβουνα». Ο καθένας βεβαίως για τον δικό του λόγο και για τον δικό του... φόβο. Δικαιολογημένο ή αδικαιολόγητο. Σου λέει ο άλλος, βλέπετε, μη γίνει καμιά στραβή και εκεί που είναι να βρεθώ στα «ένδοξα Παρίσια», εμφανιστεί κανάς «αστάθμητος παράγοντας» και με στείλουν στην άλλη πλευρά του ελληνικού χάρτη και στα εξίσου ένδοξα... Ρύζια;

Ο νέος φόρος στα χωράφια ~ Από 4 έως 50 ευρώ το στρέμμα


Ο νέος φόρος για όλα τα αγροτεμάχια 
Ο Ενιαίος Φόρος Ακινήτων, που θα ισχύσει από το 2014, θα περιλαμβάνει όλες ανεξαιρέτως τις εκτός σχεδίου εκτάσεις.

Το ύψος του θα κλιμακώνεται ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του ακινήτου, τη θέση και την οικοδομησιμότητά του. Μειωμένοι συντελεστές θα ισχύσουν για τις καλλιέργειες με ανώτατο όριο τα 20 στρέμματα.


Στην επιβολή φόρου ανά στρέμμα για όλες τις εκτάσεις εκτός σχεδίου πόλης (οικόπεδα, αγροτεμάχια, κτήματα, βοσκοτόπια, δασικές εκτάσεις, αγροτικές καλλιέργειες κ.ά.) καταλήγει η κυβέρνηση στο πλαίσιο της εφαρμογής του νέου ενιαίου φόρου ακινήτων για το 2014.





Φορολογικό [14/05]

Το σχέδιο του οικονομικού επιτελείου προβλέπει φόρο 12 ευρώ ανά στρέμμα κατά μέσον όρο με κλιμάκωση που θα ξεκινά από τα 4 ευρώ και θα φθάνει μέχρι και τα 50 ευρώ το στρέμμα.
Η κλιμάκωση θα γίνεται ανάλογα με το είδος, τη θέση του ακινήτου (πρόσοψη σε δρόμο ή εθνική οδό, απόσταση από τη θάλασσα, ορεινή, πεδινή ή τουριστική περιοχή κ.ά.) αλλά και την οικοδομησιμότητά του.

Μr Dax: Ο Παπανδρέου ήταν εκτελεστική μαριονέτα των ΗΠΑ


Ο Παπανδρέου ήταν εκτελεστική μαριονέτα των ΗΠΑ, και το ΔΝΤ θέλει να καταστρέψει την ελληνική οικονομία ώστε τα ελληνικά κοιτάσματα να πωληθούν φθηνά σε πολυεθνικές, αναφέρει ο Γερμανός ειδικός σε θέματα χρηματιστηρίου Ντιρκ Μιούλερ, γνωστός και ως «Mr. Dax», στο νέο βιβλίο του, με τίτλο «Showdown».

Η Ελλάδα θα ήταν καλύτερα αν είχε...
το δικό της νόμισμα ή αν αξιοποιούσε τα κοιτάσματα φυσικού αερίου της, καθώς, σύμφωνα με τον ίδιο, στο ελληνικό υπεδάφος βρίσκονται τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη.
«Τα προγράμματα λιτότητας είναι μια παράνοια», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σε συνέντευξή του στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού «Focus», ο κ. Μιούλερ αναλύει την θεωρία ότι «η μεγάλη αναμέτρηση, η οποία εξελίσσεται τα τελευταία χρόνια, σχετίζεται με την κυριαρχία στο πλανήτη για τις επόμενες δεκαετίες» και σημειώνει ότι «η Ευρώπη δεν λαμβάνεται πλέον υπόψιν» και «το παιχνίδι κινείται μεταξύ Αμερικής και Ασίας, δηλαδή της Κίνας, ενώ οι Ρώσοι θα ήθελαν να αναμιχθούν κι αυτοί λίγο».

Εάν είχε ψηφιστεί ο αντιρατσιστικός νόμος, τι θα συνέβαινε με τον ΣΥΡΙΖΑίο Πάντζα;


Εάν είχε ψηφιστεί ο νέος αντιρατσιστικός, ο Πάντζας θα έπρεπε να έχει χάσει το βουλευτικό του αξίωμα!

Σύμφωνα με τον νέο νόμο που προσπαθούν να περάσουν αν είχε περάσει τώρα.....τότε ο Βουλευτής που φώναζε ΧΑΪΛ ΧΙΤΛΕΡ (σύμφωνα με τα επίσημα πρακτικά της βουλής) στο Ελληνικό κοινοβούλιο θα έπρεπε να του γίνει άρση ασυλίας, δίωξη και εφοσον καταδικαζόταν.. στερηση πολιτικών δικαιωμάτων και έκπτωση από το βουλευτικό του αξίωμα...

Α, και μην ξεχάσουμε...
αν διαπιστωνόταν παρακίνηση η και συμμετοχή και άλλων βουλευτών από το ίδιο κόμμα (όπως και έγινε)...τότε θα προβλέπεται ανάκληση ή αναστολή της λειτουργίας του κόμματος (ΣΥΡΙΖΑ) έως έξι μήνες και αποκλεισμός από δημόσιες παροχές, ενισχύσεις και επιδοτήσεις!!

Μπράβο κ. Δένδια! Ασύλληπτοι οι Αλβανοί δραπέτες ληστεύουν και σκοτώνουν


- Ο 25χρονος Αλβανός συμμετείχε στη ληστεία της τράπεζας στην κεντρική πλατεία της πόλης
- Οι ληστές χρησιμοποίησαν Καλάσνικοφ
- Σχεδόν δύο μήνες κυκλοφορούν ελεύθεροι οι δραπέτες
- Ανησυχία για νέα "χτυπήματα"

Το είχαν πει αστυνομικές πηγές... Όσο περνά ο καιρός, οι ασύλληπτοι δραπέτες θα "χτυπούν" στόχους για να εξασφαλίσουν χρήματα. Κάτι τέτοιο συνέβη και σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ανάμεσα στους ληστές της τράπεζας στη Λάρισα, είναι και 25χρονος αλβανός Klement Cala. Ένας από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, που έχει εμπλακεί και στην κλοπή του λευκού τρανσπόρτερ στην Κόρινθο, που είχε κλαπεί μαζί με μια νεκροφόρα,
αλλά και στη συμπλοκή στα Ίσθμια, με θύμα την 25χρονη Κατερίνα.

Ξεφτιλίστικαν πάλι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και οι πόρνες της δημοσιογραφίας με το Heil Hitler! Δείτε τα πρακτικά της Βουλής


Διαβάστε και τα "κοσμητικά επίθετα" που ξεστόμιζαν οι εκπρόσωποι του "Δημοκρατικού τόξου" και κρίνετε ποιος ήταν προσβλητικός. Τι θα πουν τώρα τα παπαγαλάκια των καθεστωτικών Μ.Μ.Ε;


Η Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής

"Δημοσιοποιήθηκαν προ ολίγου τα πρακτικά της βουλής, σύμφωνα με τα οποία ο ηθοποιός και συριζαίος βουλευτής Πάντζας φώναξε το "Χάιλ Χίτλερ". Ας ζητήσουν συγγνώμη τώρα οι συκοφάντες και οι απατεώνες που από το πρωί υβρίζουν και προσβάλουν την Χρυσή Αυγή.