Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Γιατί διαγράφουν τον Σεφερλή απο το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών;

Συνέντευξη στο περιοδικό "Λοιπόν" παραχώρησε ο Μάρκος Σεφερλής όπου μίλησε για για την πρόταση του ΑΝΤ1 για το Your Face Sounds Familiar, την οποία απέρριψε, παραδέχτηκε ότι συζητάει με το Mega για να παρουσιάσει ένα show την νέα τηλεοπτική σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση της διαγραφής του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. ...


Για τις φήμες που τον θέλουν να διαγράφεται από το σωματείο Ελλήνων ηθοποιών, ξεκαθάρισε: "Ναι, και είμαι ο μόνος ηθοποιός που τους προσφέρει το θέατρο για κάθε συνέλευση. Ζήτησαν τη διαγραφή μου επειδή είμαι και επιχειρηματίας, που δεν συνάδει.

Πώς θα υπολογιστούν οι φόροι στα εισοδήματα του 2013- Αναλυτικά παραδείγματα για τις αλλαγές στις φορολογικές κλίμακες, τα τεκμήρια και τις εκπτώσεις φόρου

* Τι θα πληρώσουν μισθωτοί, συνταξιούχοι, μικρομεσαίοι επιτηδευματίες, ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες, εταιρείες και λοιπά φυσικά και νομικά πρόσωπα......


Αναλυτικές διευκρινίσεις και οδηγίες για τον τρόπο υπολογισμού των φόρων στα εισοδήματα που θα δηλώσουμε φέτος για το 2013 παρέχει το υπουργείο Οικονομικών με εγκύκλιο που εξέδωσε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χ. Θεοχάρης. Το πλήρες κείμενο της εγκυκλίου έχει αναλυτικά ως εξής:

ΑΡΘΡΟ 1
(Υπολογισμός και καταβολή του φόρου- Κλίμακες φορολογίας - Εκπτώσεις δαπανών - Αντικειμενικές δαπάνες διαβίωσης).

Δεν επιστρέφει τα παράνομα επιδόματα η μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Συνέχεια στο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με την μητέρα της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ,Ζωής Κωνσταντοπούλου, Λίνα Αλεξίου, δίνει...

η Real News, η οποία με το σημερινό δημοσίευμά της αποκαλύπτει πως η αντιπρόεδρος του ΕΣΡ ζήτησε να μην καταβάλλει τα χρήματα για του επιδόματος ανήλικων τέκνων που λάμβανε επί χρόνια δίχως να δικαιούται.

Υπενθυμίζεται πως πριν από μία εβδομάδα η εφημερίδα, σε δημοσίευμά της υποστήριζε πως η Λίνα (Ορσαλία) Αλεξίου, πρώην σύζυγος του Νίκου Κωνσταντόπουλου, μέχρι τις 20 Νοεμβρίου του 2013 λάμβανε επίδομα ανήλικων τέκνων κι ας είχαν οι κόρες της φτάσει 37 και 31 ετών.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δείτε όλα τα τηλέφωνα που δεν πρέπει να σηκώνετε

Δεν είναι λίγοι οι συνδρομητές που έχουν δεχθεί κλήσεις ή ακόμη και μηνύματα από άγνωστους αριθμούς εξωτερικού.
Αν και οι περισσότεροι αριθμοί είναι πλέον γνωστοί, είναι πολλοί οι ανυποψιάστοι πολίτες που δεν ξέρουν τους τηλεφωνικούς αριθμούς και βλέπουν τους λογαριασμούς τους να… παραφουσκώνουν.....


Διαβάστε περισσότερα εδώ.....

Μισθός και σε ένστολους που αποστρατεύτηκαν παράνομα

Το ΣΤ΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας με την υπ΄ αριθμ. 1147/2014 απόφασή του έκρινε ότι τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων των οποίων η αποστρατεία κρίθηκε παράνομη από τα δικαστήρια, δικαιούνται: 1) αποζημίωση για την ηθική βλάβη που υπέστησαν, 2) τους μισθούς για όσο χρονικό διάστημα είχαν τεθεί σε αποστρατεία και 3) όλα τα επιδόματα τα οποία θα ελάμβαναν εάν δεν είχε μεσολαβήσει η παράνομη αποστρατεία τους. ...


Με την ίδια απόφασή του το ΣτΕ έκρινε ότι είναι παράνομη η από 10.3.2000 υπουργική απόφαση που προβλέπει ότι οι ένστολοι που επανέρχονται στην υπηρεσία δεν δικαιούνται τα επιδόματα.

Ειδικότερα, το ΣτΕ αναφέρει στην απόφασή του ότι «εάν όργανο του κράτους απομακρυνθεί από την υπηρεσία του», λόγω παράνομης πράξης της αρμόδιας υπηρεσίας, «δικαιούται το όργανο αυτό να αξιώσει από το Ελληνικό Δημόσιο αποζημίωση για αποκατάσταση της ζημιάς που υπέστη εκ του ότι κατά τη διάρκεια της παράνομης απομάκρυνσής του από τη δημόσια υπηρεσία δεν εισέπραξε τις αποδοχές τις οποίες θα εισέπραττε, εάν δεν είχε παρανόμως απομακρυνθεί από τη δημόσια υπηρεσία».

Υποχρεωτικά μέσω τράπεζας θα γίνεται η καταβολή των ενοικίων

Στόχος του υπουργείου είναι η πάταξη της φοροδιαφυγής 

Τρόπους για να αντιμετωπίσει τη φοροδιαφυγή στο εισόδημα από ενοίκια αναζητά το υπουργείο Οικονομικών και στο πλαίσιο αυτό εξετάζεται σοβαρά η καταβολή των ενοικίων να γίνεται υποχρεωτικά μέσω τράπεζας. Με στόχο την αποφυγή φοροδιαφυγής για εισοδήματα από την ακίνητη περιουσία, πλέον αλλάζουν τα πάντα στον προσωπικό τρόπο με τον οποίο μέχρι σήμερα συμφωνούσαν ενοικιαστής και ιδιοκτήτης για την καταβολή των ενοικίων. Με δεδομένη την κατάργηση της υποχρέωσης δήλωσης εισοδήματος από μισθώματα που δεν έχουν εισπραχθεί από τους ιδιοκτήτες τους, στο υπουργείο Οικονομικών εξετάζουν λύσεις προκειμένου να μην πάρει διαστάσεις η απόκρυψη εισοδήματος. Πρακτικά, κάθε ενοικιαστής θα υποχρεώνεται, εφόσον το μηνιαίο μίσθωμα που καταβάλλει είναι μεγαλύτερο από 100 ή 150 ευρώ, να το εξοφλεί με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του ιδιοκτήτη ή με επιταγή. Εφόσον δεν το κάνει δεν θα θεωρείται ότι το 

ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ & ΛΥΚΕΙΑ - Στις 21 Μαΐου λήγει το σχολικό έτος

Στις 27 Μαΐου ξεκινούν οι φετινές Πανελλαδικές - Στις 28 Μαΐου ξεκινούν οι ενδοσχολικές

Τελικά, στις 21 Μαΐου λήγει φέτος το σχολικό έτος για τα Γυμνάσια και τα Λύκεια της χώρας, ενώ την Τρίτη 27 Μαΐου (πιο αργά από κάθε άλλη χρονιά, λόγω των αυτοδιοικητικών εκλογών) θα ξεκινήσουν οι φετινές πανελλαδικές εξετάσεις. Αντίστοιχα, οι ενδοσχολικές εξετάσεις για τους 
μαθητές Γυμνασίων και των δύο πρώτων τάξεων (Α' & Β') Λυκείων θα ξεκινήσουν στις 28 Μαΐου. Οι πανελλαδικές εξετάσεις θα ολοκληρωθούν 7-10 Ιουνίου. Θυμίζουμε ότι το προηγούμενο έτος οι πανελλαδικές, για τους μαθητές των γενικών λυκείων, ξεκίνησαν στις 17 Μαΐου και ολοκληρώθηκαν στις 31 Μαΐου. Το 2013 τα μαθήματα έληξαν στις 15 Μαΐου και οι ενδοσχολικές εξετάσεις ολοκληρώθηκαν στις 14 Ιουνίου. Με δεδομένο, ότι φέτος τα μαθήματα θα λήξουν στις 21 Μαΐου, οι ενδοσχολικές εξετάσεις πιθανόν να ολοκληρωθούν στις 20 Ιουνίου.

«ΥΠΟΤΑΓΗ» και «ΠΙΣΤΗ» ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΩ... ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ...!!!

«ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΙΑ "ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ...ΣΥΡΙΖΑ»...!!!

«Κότα» μέχρι στιγμής και ο Λαφαζάνης πού ακόμη δεν έχει αντιδράσει...
Ναί, ο υπεύθυνος προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης απευθυνόμενος σε Γερμανούς Βουλευτές, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, έδωσε τη διαβεβαίωση ότι:
 «Μία Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξει σε κάθε περίπτωση λύση του οικονομικού προβλήματος εντός του ευρώ και ότι το Βερολίνο θα έχει να κάνει με μία... αξιόπιστη Κυβέρνηση στην Αθήνα»...!!!
Διαβάστε Περισσότερα

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ «ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ» και «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΛΑΧΑΚΙ», ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΣΕ ΝΕΑ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗΣ--ΑΝΤΕΘΝΙΚΗΣ... ΑΘΛΙΟΤΗΤΟΣ...!!!

ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ «ΠΟΝΤΑΡΕΙ» ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΛΛΑΔΟΣ και ΕΛΛΗΝΩΝ...!!!

Δεν θέλει να γίνει μεθαύριο Τρίτη στην Αθήνα όπου θα βρίσκονται  όλοι οι Ευρωπαίοι Υπουργοί Οικονομικών και ο Ντράγκι,  η προγραμματισμένη  συνεδρίαση του Eurogroup  πού τόσο έχει άμεση σχέση με την... δόση...!!!   
Ποντάρει στην καταστροφή της Ελλάδος στην μη έξοδο από το μνημόνιο, το θέλει να υπάρχει για να το έχει μόνιμο εχθρό αφού χωρίς αυτό δεν έχει λόγο ύπαρξης.
Διαβάστε Περισσότερα

Σώστε την κυβέρνηση,δώστε πάνω απο 5% στο ΠΑΣΟΚ

Α.Α. Φτάσαμε στο σημείο ο κομματικός μηχανισμός της ΝΔ να στηρίζει το ΠΑΣΟΚ και όσοι έχουν μείνει στις τοπικές του ΠΑΣΟΚ να συμμετέχουν στα περιφερειακά και δημοτικά ψηφοδέλτια της ΝΔ για να διασωθούν.Τραγέλαφος!!!!
Η κυβέρνηση τους όμως θα πέσει επειδή οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, αν το αποτέλεσμα του κόμματος τους κινηθεί όντως στο 5-6% στις ευρωεκλογές, θα φύγουν τρέχοντας από την κυβέρνηση όσο κι αν τους εκβιάζουν, με μοναδικό κίνητρο να διασωθούν πολιτικά ως πρόσωπα και να διασφαλίσουν το προσωπικό τους πολιτικό μέλλον – συν το να γλιτώσουν το τομάρι τους και να μην καταλήξουν στη φυλακή οι πιο εκτεθειμένοι από αυτούς.

Του Γιώργου Δελαστίκ*

Επιτύμβια πλάκα αναθέματος στο πολιτικό μνήμα της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου αποτελεί, όπως όλα δείχνουν τοπολυνομοσχέδιο που θα ψηφίσει σήμερα η κυβερνητική πλειοψηφία και οι βουλευτές που κρατάει στο χέρι της η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. 

Πώς σκοπεύει ο Σαμαράς να κρατηθεί στην καρέκλα

Σαμαράς
Του Μάκη Ανδρονόπουλου
Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, όπως προκύπτει από δηλώσεις του, σκοπεύει να γαντζωθεί στην εξουσία ακόμη κι αν στις ευρωεκλογές το κόμμα του, αλλά και αυτό του συνεταίρου του Βαγγέλη Βενιζέλου, υποστούν αισθητή ήττα, δηλαδή ακόμη κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ προηγηθεί κατά πέντε και πλέον μονάδες. Όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, τονίζει πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διαθέτει 121 βουλευτές για να μπλοκάρει την προεδρική εκλογή, δείχνοντας ότι διατηρεί την ελπίδα να προκύψει ο διάδοχος του Κάρολου Παπούλια στην Προεδρία της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, χωρίς να χρειαστούν πρόωρες βουλευτικές εκλογές.

Υποχρεωτικὸ λουκέτο στα περίπτερα!


Ὑποχρεωτικὸ λουκέτο στὰ περίπτερα!Δώδεκα  χιλιάδες μικροεπαγγελματίες καὶ οἱ οἰκογένειεές τους, μὲ τὸ πολυνομοσχέδιο τοῦ Ὑπουργείου Ἀναπτύξεως, γιὰ τὶς διατάξεις τῶν περιπτέρων, ποὺ ἀφοροῦν στὶς μισθώσεις, μένουν  ἄνεργοι, ἀφοῦ γιὰ τὰ σχολάζοντα περίπτερα (ὅταν πεθαίνει ὁ κάτοχος μισθωτής) δὲν θὰ μεταβιβάζεται πλέον ἡ κυριότητα καὶ αὐτομάτως ἡ ἐπιχειρήση θὰ πεθαίνει…
ΟΛΑ πᾶνε στὸ super market…
Ἡ καταστροφὴ τῶν Ἑλλήνων ἀπό τὶς δυνάμεις κατοχῆς συνεχίζεται…


Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ


ΚΑΤΡΟΠΙΝ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΑΠΟ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.... ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2xSwm57Fr

Όταν η δικαιοσύνη λειτουργεί.



Κατόπιν απόφασης δικαστηρίου, κατασχέθηκαν από επιδότες τα  υπηρεσιακά αυτοκίνητα του Γενικού και Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα, Κώστα Κληρίδη και Ρίκκου Ερωτοκρίτου αντίστοιχα, λόγω οφειλών του κράτους προς πολίτες για απαλλοτριώσεις.

  — Ο Κώστας Κληρίδης δεν έφερε καμία ένσταση αφού όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ πρόκειται για αποφάσεις δικαστηρίου. Μίλησε ωστόσο για εξευτελισμό του κράτους και των θεσμών.

  — Στην παρούσα περίπτωση, πρόσθεσε, είχε εκδοθεί εναντίον του κράτους δικαστική απόφαση για την αξία ακινήτου του αιτητή για ακίνητό του που είχε απαλλοτριωθεί για σκοπούς του Υπουργείου Παιδείας. Το ποσό της απόφασης, συνέχισε, δεν καταβλήθηκε από το κράτος, ακολούθως και λόγω της οικονομικής στενότητος, ανακλήθηκε η απαλλοτρίωση, όμως η δικαστική απόφαση είναι εκεί και θα μπορούσε να εκτελεστεί.

Τα ονόματα των δημάρχων στην «λίστα Νικολούδη»





Παραδόθηκε στη Βουλή η περίφημη «λίστα Νικολούδη», όπου αναφέρονται τα ονόματα συνολικά 75 δημάρχων και περιφερειακών συμβούλων, οι οποίοι εντοπίστηκαν με «προβληματικά» πόθεν έσχες, και ασφαλώς δεν μπορούσε να λείπει ο …ΚΟΥΡΑΚΗΣ του Ηρακλείου.  

Η λίστα παραδόθηκε στα μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, και περιλαμβάνει όσους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν κατέθεσαν καν πόθεν έσχες ή το κατέθεσαν ελλιπές, με λάθη. Σύμφωνα με πληροφορίες, όσοι διαπιστώθηκε πως έχουν πόθεν έσχες, όπου εντοπίστηκαν λάθη, είναι σε «δυσμενέστερη θέση» από αυτούς που δεν το κατέθεσαν καθόλου.

Ο Παναγιώτης Νικολούδης έστειλε στη Βουλή τον κατάλογο με τους 75 δημάρχους και περιφερειακούς συμβούλους για τους οποίους έχει επέμβει ο εισαγγελέας σχετικά με τη δήλωση πόθεν έσχες.

Η αποκάλυψη της «λίστας Νικολούδη», μεταξύ άλλων αναδεικνύει τους δημάρχους ως «πρωταθλητές» στο «σπορ» της φοροδιαφυγής και του μαύρου χρήματος.  Η δημοσιοποίηση των ονομάτων των εκλεγμένων τοπικών αρχόντων, γίνεται λίγο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς οι δήμαρχοι με τα «προβληματικά» πόθεν έσχες βρίσκονται υπό εισαγγελική έρευνα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ

Έχουν αποθρασυνθεί τελείως. Εάν δεν τους σταματήσουμε θα μας πάρει και θα μας σηκώσει.



Τι στο διάoλο μας ψεκάζουν; Το αέριο της μαλακίτιδας;

Νέα απόφαση για παροχή εγγύησης του Ελληνικού Δημοσίου για κάλυψη ομολογιακού δανείου εκδόσεως της τράπεζας με την επωνυμία «Eurobank Ergasias» συνολικού ποσού 1.550.000.000 ευρώ, υπέγραψε στις 5 Μαρτίου 2014 ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας .

Σε συνέχεια της αρχικής Απόφασης, που είχε υπογράψει στις 11 Μαρτίου 2011 ο Φίλππος Σαχινίδης επί εποχή ΓΑΠ, αφαιρούνται 1,55 δις ευρώ από τον χειμαζόμενο ελληνικό λαό και προσφέρονται… μεγαλόψυχα ως εγγύηση για την κάλυψη δανείου στην «πτωχευμένη» Eurobank, επιβαρύνοντας το δημόσιο χρέος της χώρας. 

Έχει και ο ΣΥΡΙΖΑ τα λαμόγια του. Eίναι ...υπερκομματικό το φαγοπότι



Έχει ξεχειλίσει ο βόθρος. Πρέπει να κάνουμε … βιολογικό καθαρισμό στα πολιτικά σκατά .  
Προκαλεί σεισμό  εδώ και λίγη ώρα η δημοσιοποίηση της λίστας Νικολούδη με τα προβληματικά "πόθεν έσχες" αυτοδιοικητικών αρχόντων. Κι αυτό γιατί στη λίστα περιλαμβάνεται και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να διώξει την σάπια Νέα Δημοκρατία.  Πρόκειται για τον βουλευτή Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Σαμοΐλη, ο οποίος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 είχε διεκδικήσει τον δήμο Κερκυραίων. Όπως φαίνεται και στη λίστα το όνομα του κ. Σαμοΐλη βρίσκεται στη θέση 62 με την "κατηγορία" της μη υποβολής δήλωσης "πόθεν έσχες" ως Μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Κέρκυρας.

Kάτι πολύ περίεργο συμβαίνει με την κουμπάρα του Γ.Καρατζαφέρη που την θέλουν “εξαφανισμένη”. Ξέρει κάτι ο πρόεδρος ;



Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής  χειρίζεται την πολύ περίεργη υπόθεση της “εξαφάνισης” της  Θάλειας Χούντα, συζύγου του δικηγόρου Νίκου Μπούρα. Την προηγούμενη Παρασκευή ο σύζυγος και η αδερφή της κατήγγειλαν την εξαφάνιση στην Ασφάλεια . Κάποια στιγμή ο δικηγόρος και συζυγός της λέει ότι δέχτηκε ένα απειλητικό τηλεφώνημα από έναν άνδρα από απόκρυψη. Το περιεχόμενο του τηλεφωνήματος σύμφωνα με πληροφορίες είχε εκβιαστικό χαρακτήρα. Έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία επικοινωνίας.
Τόσο η ίδια όσο και ο δικηγόρος ήταν πρώην στελέχη του ΛΑΟΣ του ΓΙώργου Καρατζαφέρη που τους είχε παντρέψει κιόλας όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες. Συγ-κούμπαρος ήταν ο καρδιολόγος Παπαμιχαήλ-γιατρός του προέδρου- και ο επιχειρηματίας Χρήστος Ψωμόπουλος που είχε στο παρελθόν προβλήματα και εμπλοκές σε οικονομικά αδικήματα.  

Nτροπή ρε παιδιά .Ήπιε ένα κρασάκι παραπάνω και ξεχάστηκε ο… φαύλος.



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TAXALIA, ο νυν Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης δεν έχει δικαίωμα να είναι υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, ενώ παράλληλα θα πρέπει να εκπέσει άμεσα από το αξίωμά του! Όπως μάλιστα μαθαίνουμε, έχει ήδη συνταχθεί σχετική ένσταση που αναμένεται να κατατεθεί στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης. Η ένσταση αυτή επικαλείται την μέχρι πρότινος ιδιότητα του Γιάννη Μπουτάρη ως Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης!

Που πας ποταμάκι με τέτοιο καιρό.




Σύμφωνα με την έρευνα της γνωστής κας Alco που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η ΝΔ προηγείται στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές αλλά και για τις εθνικές εκλογές, όποτε αυτές γίνουν.
Για τις ευρωεκλογές η ΝΔ έχει ποσοστό 18,9%, ο ΣΥΡΙΖΑ18,5%, ενώ η «Ελιά» δεν ξεπερνά το 4,8%.
Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη με 8,2% και ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 7,8%.
Σαφώς ενισχυμένο το ΚΚΕ «σκαρφαλώνει» στο 6,8%, οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» φτάνουν μόλις το 3,9% ενώ η ΔΗΜΑΡ δεν εκλέγει ευρωβουλευτή αφού δεν ξεπερνά το 2,4%.
Για τις εθνικές εκλογές, η ΝΔ έχει ποσοστό 21,7%, ο ΣΥΡΙΖΑ 21,2%, το «Ποτάμι» 9,4%, η «Χρυσή Αυγή» 8,2% , το ΚΚΕ 7,8%, η «Ελιά» 5,5%, οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» 4,5% ενώ η ΔΗΜΑΡ δεν ξεπερνά το 2,8%.
Την ίδια ώρα, προβάδισμα έχει ο Αντώνης Σαμαράς έναντι του Αλέξη Τσίπρα σε επίπεδο αξιοπιστίας. Στην ερώτηση «μετά τις πρόσφατες εξελίξεις ποιος πιστεύετε ότι δικαιώνεται για όσα έλεγε;» το 27% απαντά «ο Αντώνης Σαμαράς», το 20% απαντά «ο Αλέξης Τσίπρας», όμως ένα μεγάλο ποσοστό των ερωτηθέντων που φτάνει το 42% απαντά «κανένας».

Τι θέλετε δηλαδή ; Nα πλημυρίσει το διαδίκτυο.... πληροφορίες;



Συνέντευξη με την σύζυγο του αξέχαστου Σωκράτη επιστρατεύει σήμερα ο Θεμος. Ως απάντηση στην αποκάλυψη του Μάκη με την βίλα που διατηρεί στην Ζυριχη. Ο Θέμος αφήνει να εννοηθεί ότι ο Μάκης είχε βγάλει συμβόλαιο θανάτου και γι’ αυτόν το οποίο διερευνά σήμερα η αστυνομία.
Το ότι οι αρχές δεν έχουν τσιμπήσει έστω να τον ρωτήσουν αφού πρώτος στοχοποίησε τον Σωκράτη και έπειτα άλλον δημοσιογράφο, ακριβώς πριν την απόπειρα εις βάρος του;
Mα έχει μια νταλίκα φάκελους για όλο το πολιτικό σύστημα.  Ο Καρατζαφέρης είχε αποκαλύψει από το βήμα της βουλής ποιος επιχειρηματίας εμπλέκεται στην δολοφονία. Μετά το μάζεψε. Όπως έδειξε η ιστορία, αυτός ο “επιχειρηματίας” είναι υπεράνω νόμου. Κυριολεκτικά. Δεν πιάνεται λέμε.

Ταμήλουμ το μαντήλι σου. Το ..τούβλο ξέρει μόνο από.. τούβλα .



Και ενώ στο υπουργείο Οικονομικών γινόταν ένας άτυπος διαγωνισμός ανάμεσα σε έναν υπουργό και έναν βουλευτή για το ποιος είναι η μεγαλύτερη φάτσα, την ίδια ώρα στη Βουλή, κατά την ενημέρωση των βουλευτών για το θέμα του γάλακτος από τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Κ. Χατζηδάκη, εξελίσσονταν σκηνές απείρου οικοδομικο-βουκολικού κάλλους. Ο βου..κόλος Ταμήλος ζήτησε ξαφνικά να παρέμβει για να δώσει λύση στο θέμα του γάλακτος: «Εγώ έχω χτίσει δύο εργοστάσια για γάλα, τα ξέρω καλά» είπε στους έκπληκτους βουλευτές. Ουδείς όμως του έδινε σημασία, αλλά ο κ. Ταμήλος επέμενε, οπότε αναγκάστηκε να παρέμβει ο υπουργός: «Δεν θέλουμε, Μιχάλη, να πιούμε... τούβλα, γάλα θέλουμε να πιούμε. Τι σημαίνει έχεις χτίσει δύο εργοστάσια;» του είπε και η παρέμβαση Ταμήλου σταμάτησε εκεί. Κάτι τέτοια άκουγε και η κυρία Φωτεινή Πιπιλή και ανέκραξε: «Εδώ δεν είναι Βουλή των Ελλήνων, σε λίγο θα γίνουμε Βουλή Ανω ή Κάτω Παρτάλι» και έπεσε γέλως.

ΒΗΜΑτοδότης

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς σύγκρουση. Συνειδητά ή ασυνείδητα, άτομα και έθνη εμπλέκονται στον αέναο πνευματικό αγώνα της Συμπαντικής Εξέλιξης, έναν αγώνα για την επικράτηση της Αλήθειας κατά του ψέματος, της Δικαιοσύνης κατά της αδικίας, της Αγάπης κατά του μίσους - αγώνα που αντανακλάται στο υλικό πεδίο προκαλώντας, δυστυχώς, πολύ ανθρώπινο πόνο… Θέτοντας κανείς τον εαυτό του στην υπηρεσία της Αλήθειας υπηρετεί το ύψιστο συλλογικό συμφέρον.
**Η Αλήθεια υπάρχει, το ψέμα πρέπει να εφευρεθεί.
**"Θα γνωρίσετε την Αλήθεια και η Αλήθεια θα σας ελευθερώσει" Βίβλος
**"Η μεγαλύτερη απώλεια στον κόσμο είναι η διαφορά μεταξύ αυτού που είμαστε κι αυτού που θα μπορούσαμε να γίνουμε."
**"Όταν οι φιλόσοφοι βασιλέψουν και οι βασιλιάδες φιλοσοφήσουν, μόνο τότε θα ευτυχήσουν οι λαοί." Πλάτων
**"Η αξία του ανθρώπου καθορίζεται από το σκαλοπάτι της κλίμακας της αγάπης πάνω στο οποίο στέκεται." Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Μονά-ζυγά δικά τους τα θέλουν οι φαρμακοποιοί!


Όμηροι των φαρμακοποιών βρίσκονται για ακόμη μια φορά οι ταλαίπωροι ασφαλισμένοι, αφού από χθες έκλεισαν τα φαρμακεία με απεργία διαρκείας.
Δυστυχώς κρατάει 4 χρόνια αυτή η δύσοσμη "κολόνια". Κάθε τρεις και λίγο οι φαρμακοποιοί κατέβαζαν ρολά επειδή δεν τους άρεσαν τα σχεδιαζόμενα μέτρα. Είχαν συνηθίσει σε μεγάααλα κέρδη και  αντιδρούν στην προοπτική αυτά να μειωθούν. Γενικώς αντιμάχονται κάθε αλλαγή στον κλάδο τους.

Δυστυχώς, όπου ο αποκλειστικός στόχος είναι το ατομικό και συντεχνιακό κέρδος, εκεί η λογική και το κοινωνικό συμφέρον εξαφανίζονται....
Όχι βέβαια πώς όλα όσα θεσμοθετεί ή σχεδιάζει να θεσμοθετήσει η κυβέρνηση είναι αντικειμενικά, σωστά και άγια. Βελτιώσεις χρειάζονται.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΙΤΑΛΙΔΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Της βγήκε το στρινγκάκι

Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014

Νέα Ιταλίδα υπουργός την ώρα που υπογράφει ενώπιον του προέδρου της Ιταλικής Δημοκρατίας Τζόρτζιο Ναπολιτάνο και του πρωθυπουργού Ρένσι. 
σίγουρο είναι πως έχει ένα χαρισματικό και απόλυτα πειστικό τρόπο να προβάλλει τα πλεονεκτήματα της νέας κυβέρνησης. Να δούμε, όμως αν και αυτά θα είναι τόσο ελκυστικά όσο υπόσχεται ο Ρένσι.
arouraios.gr
10006552_714948445214703_1784572690_n (1)

Η Ιερά Σύνοδος...εξαπέλυσε «ΠΥΡΑ» κατά του Νίκου Δήμου...

«Προπαγανδιστές όσοι αμφισβητούν την συμβολή της Εκκλησίας στην Επανάσταση του '21»
«Προπαγανδιστές ξεπερασμένων ιδεολογιών» χαρακτήρισε με ανακοίνωσή της η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος όσους “ακυρώνουν” τη συμβολή της Εκκλησίας στην ελληνική επανάσταση του 1821, απαντώντας σε πρόσφατο άρθρο του συγγραφέα κ. Νίκου Δήμου, χωρίς όμως να τον κατονομάζει.

Στο άρθρο του, εκτός των άλλων ο κ. Δήμου έγραφε: «Η Εκκλησία όχι μόνο δεν πρωτοστάτησε στον Αγώνα αλλά τον πολέμησε με κάθε τρόπο. Αφόρισε τον Ρήγα Φεραίο, εναντιώθηκε στις «σατανικές» απόψεις για ελευθερία, ισότητα και δημοκρατία που έρχονταν από την Δύση και τελικά αφόρισε και την ίδια την

EurActiv: Η Ελλάδα πρώτη σε νεκρούς από τη γρίπη

Στην Ελλάδα έχουν καταγραφεί οι περισσότεροι θάνατοι από τη γρίπη, σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, κατά το τρέχον έτος, συγκριτικά με τον πληθυσμό της, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα στη διαδικτυακή πύλη EurActiv, που επικαλείται τα στοιχεία που συλλέγονται από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων (ECDC) και τα οποία δημοσιεύθηκαν στην Ελλάδα από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.
Όπως επισημαίνεται, το ποσοστό των θανάτων από γρίπη στην Ελλάδα είναι σημαντικά υψηλότερο σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Σύμφωνα με τα στοιχεία, έχουν καταγραφεί 106 θύματα σε πληθυσμό περίπου 11 εκατομμυρίων.
Στην Ισπανία έχουν καταγραφεί 155 θάνατοι, ωστόσο ο πληθυσμός της χώρας είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερος, περίπου 46 εκατομμύρια. Στη Σουηδία, η οποία έχει συγκρίσιμο πληθυσμό με την Ελλάδα, έχουν καταγραφεί μόνον τέσσερις θάνατοι. Το Ηνωμένο Βασίλειο δεν έχει αναφέρει θανάτους από τον ιό.
Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι αυτό οφείλεται στο χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού και επισημαίνεται πως τον Δεκέμβριο, οι Γιατροί του Κόσμου δήλωσαν ότι η Ελλάδα βρίσκεται πολύ κοντά στο να υπερβεί το λεγόμενο «φράγμα εμβολιασμού».
Χιλιάδες παιδιά δεν εμβολιάζονται, σύμφωνα με τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση, επειδή οι οικογένειές τους έχουν χάσει την πρόσβαση το σύστημα υγείας.

Πηγή : news.gr/

Την βίαιη προσαγωγή του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Κ. Μπίκα διέταξε το Μονομελές Πλημελειοδικείο Αθηνών δικαστήριο* .

Στις 25 Ιουνίου 2014 η συνέχεια της  δίκης του Ελεύθερου Τύπου για την απόδειξη της ΕΥΠ που αφορά στον δημοσιογράφο Β. Χήτο.  Μυστήριο με τις αποδείξεις …(*)
Την βίαιη προσαγωγή του τέως  διοικητή της ΕΥΠ  Πρέσβη κ. Κωνσταντίνου Μπίκα διέταξε σήμερα (26 Μαρτίου 2014) το δικαστήριο, κατά την διάρκεια της δίκης του Ελεύθερου Τύπου για την υπόθεση της απόδειξης  που δημοσιοποίησε η εφημερίδα και  εμφανίζει τον δημοσιογράφο κ. Χήτο να έχει λάβει χρηματικό ποσό  από την ΕΥΠ. Την μήνυση στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος έχει υποβάλει η ΕΥΠ επί διοικήσεως του κ. Μπίκα και το δικαστήριο έκρινε ανεπαρκείς τις εξηγήσεις που έδωσε υπάλληλος του υπουργείου των εξωτερικών ο οποίος εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο για να ενημερώσει ότι λόγω ανειλημμένων δραστηριοτήτων που επιβάλει η θέση του (είναι Πρέσβης της Ελλάδος στο Λονδίνο) με αφορμή την ελληνική προεδρεία δεν ήταν δυνατόν να παραστεί στην σημερινή ακροαματική  διαδικασία. 

Τα παιδιά των υπουργών οικονομικών της Ελλάδας εργάζονται σήμερα για τους Εβραίους τραπεζίτες που μας πίνουν το αίμα



Όπως λέει και το άρθρο που παραθέτουμε παρακάτω από το news-up.gr έχουν ως εφόδιο τις σχέσεις  των γονέων τους.

Έτσι ακριβώς λειτουργεί σήμερα η Παγκόσμια Διακυβέρνηση των περιούσιων τραπεζιτών. 

Δημιουργούν υπαλλήλους κατάλληλα εκπαιδευμένους και την κατάλληλη στιγμή τους πλασάρουν στο λαό ως ικανούς και πετυχημένους. Στην συνέχεια έρχονται τα μνημόνια, τα κοψίματα μισθών, συντάξεων κτλ

Ο λαός πάντοτε καταλήγει προδομένος και εξαπατημένος.. Ας ελπίσουμε κάποια στιγμή να καταλάβει τι παίζεται..

Τόσο η Goldman Sachs, όσο και η Salomon είναι εβραϊκές τράπεζες που αποτελούν το σκληρό πυρήνα των τραπεζιτών που οδηγεί την ανθρωπότητα στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση μέσω αλλεπάλληλων τεχνητών οικονομικών κρίσεων.

Στον εισαγγελέα ως ύποπτος για παρακίνηση εξεγέρσεων στις φυλακές ο δικηγόρος των τρομοκρατών, Φ. Ραγκούσης



Τον δικηγόρο Φραγκίσκο Ραγκούση καλεί η εισαγγελέας πρωτοδικών Καλλιόπη Νταγιάντα προκειμένου να δώσει εξηγήσεις, με την ιδιότητα του υπόπτου, για το αδίκημα της πρόσκλησης σε τέλεση κακουργήματος.

Η κλήση έγινε με αφορμή τη

Αυτό σημαίνει ΔΗΜΑΡΧΟΣ που σέβεται τους ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ! (βιντεο)

 ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΤΕΛΟΣ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΗΛΙΑ ΨΙΝΑΚΗ!

 ΗΛΙΑΣ ΨΙΝΑΚΗΣ: "Το πρώτο πράγμα που θα κάνω ως Δήμαρχος,  θα είναι έναν ανδριάντα για τον ΚΥΡΙΑΚΟ ΓΚΙΚΑ που έδωσε αγώνα για να μην γίνει ο ΧΥΤΑ στο Γραμματικό!"

Και ο ακατανόμαστος απερχόμενος, ήθελε να κάνει μήνυση στον ΓΚΙΚΑ!




 Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης έχοντας μαζί του και τους πρώτους σαράντα υποψηφίους δημοτικούς του συμβούλους, κατέφερε με την αμεσότητα του τρόπου του, να κερδίσει το κοινό και να ισοπεδώσει και στην ουσία να ακυρώσει την ανικανότητα του επί δεκαέξι χρόνια αναποτελεσματικού απερχόμενου δημάρχου...

Ο Ηλίας Ψινάκης, μίλησε για όλους και για όλα. Αφού αναφέρθηκε για λίγο στην παιδική του ηλικία και στην οικογένειά του, έδωσε έμφαση στο παγκόσμιο όνομα του Μαραθώνα και στα σχέδιά του γι αυτόν.
Σχέδια που έχουν σκοπό την ανάπτυξη και την προβολή του Μαραθώνα.

"Δεν είναι δυνατόν να προσκαλείς προσωπικότητες παγκοσμίου εμβέλειας να επισκεφθούν τον Μαραθώνα,  και να έχεις δίπλα σου έναν ΧΥΤΑ" τόνισε με έμφαση ο ΗΛΙΑΣ ΨΙΝΑΚΗΣ... λέξεις που ποτέ δεν ακούστηκαν από τον απερχόμενο δήμαρχο.
Λέξεις, που υποδηλώνουν ότι

Την άκρη του νήματος αρχίζει να κρατά ο 3ος ειδικός ανακριτής Δημήτρης Φούκας για τα όσα συνέβαιναν στην ΕΥΠ επί Κ. Μπίκα - Φ. Παπαγεωργίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΆΖ...
 
Νέα υπόθεση κατασκοπείας αλλά και απάτης πολλών εκατομμυρίων ευρώ σε βάρος της ΕΥΠ και με την εμπλοκή πρώην ισραηλινών αξιωματούχων ερευνά η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. 
ΒΗΜΑ / Του Βασίλη Λαμπρόπουλου  Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, το φθινόπωρο του 2009 οι Ισραηλινοί φέρεται να πίεσαν στελέχη της ελληνικής κυβέρνησης αλλά και υπηρεσιακούς παράγοντες προκειμένου το Ισραήλ να αναλάβει την εγκατάσταση ειδικού συστήματος «δορυφορικών» προϊόντων στις μυστικές υπηρεσίες. 
 
Το οξύμωρο ωστόσο είναι ότι για την ίδια υπόθεση έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις εναντίον πρώην στελεχών της ΕΥΠ επειδή είχαν επιχειρήσει να προμηθευθούν το ίδιο ακριβώς σύστημα από εταιρεία ρωσικών συμφερόντων.

Οι... "εκλεκτικές συγγένειες του... Ποταμού...





Τί είπε πάλι ο ... Καμμένος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βρε βρε το... πουλάκι μας ο Σταύρος....
Βρε τη... θειά, από το ... Σικάγο family !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εισαγγελική έρευνα για τα επιδόματα στη μητέρα της Κωνσταντοπούλου


 Έ ρε... παιχνίδια που παίζει στιςξ πλάτες μας η ... μαντάμ Δικαιοσύνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Στα μεγάλα σκάνδαλα είναι τυφλή... θεόστραβη και στα... μικρά, κουκουβάγια...


etap-mme-ereuna-ep[idomata-teknon
Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τη διερεύνηση της βασιμότητας των καταγγελιών σχετικά με την παράνομη είσπραξη επιδόματος ανηλίκων τέκνων από ασφαλισμένους στο Ταμείο Ασφάλισης Προσωπικού Μέσων Μαζικής Ενημέρωση, παρήγγειλε η 

Σπάστε τον νόμο της σιωπής για τα χρέη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)



Με απλό, αλλά ευρηματικό τρόπο, θα μάθετε ότι θέλετε να μάθετε για τα χρέη των κομμάτων και δεν τολμούσατε μέχρι σήμερα να ρωτήσετε αλλά και δεν σας τα είπαν τα συστημικά ΜΜΕ.

Ποιος χρωστάει €270εκ.;
Ποιος λέει ότι οποιαδήποτε πληροφορία γύρω από αυτό είναι "απόρρητο " θέμα;
Ποιος δεν μπορεί να πληρώσει τα χρέη του και στέλνει τελικά το λογαριασμό "από το φέσι" στους πολίτες;

Ένα σκάνδαλο πολλών δεκαετιών, που κλιμακώνεται με προκλητικό τρόπο μέσα στα χρόνια της κρίσης, αλλά ελάχιστοι τόλμησαν να το αγγίξουν.

Τώρα εσείς σπάστε το νόμο της σιωπής.

Μπλόκο στις ηλεκτρονικές κατασχέσεις καταθέσεων βάζει το Συμβούλιο της Επικρατείας

Άκυρες βγάζουν τα δικαστήρια τις κατασχέσεις στα χέρια τρίτων από τραπεζικούς λογαριασμούς οφειλετών. Σε συνεδρίασή του το Συμβούλιο της Επικρατείας παραπέμπει σε νέα συνεδρίαση (με επταμελή σύνθεση) στις 5 Μαΐου, την κρίση για το εάν το Δημόσιο μπορεί να προβαίνει σε κατασχέσεις εις χείρας τρίτων με διαδικασίες εξπρές. 

Ωστόσο φαίνεται πως το άρθρο 20 παρ. 1 του Συντάγματος που προβλέπει προηγούμενη ενημέρωση του οφειλέτη, μπορεί να επηρεάσει τις αποφάσεις για τις νέου τύπου ηλεκτρονικές κατασχέσεις από τις εφορίες.

Συγκεκριμένα η υπόθεση αφορά κατάσχεση ποσού σύνταξης ΙΚΑ το 2006 από τραπεζικό λογαριασμό, για οφειλές στην εφορία. Το ΣτΕ (με πενταμελή σύνθεση) παραπέμπει σε ευρύτερη σύνθεση το θέμα επειδή αφορά οικονομική διαφορά μεγάλου ύψους (άνω των 40.000 ευρώ).
Συγκεκριμένα η απόφαση ΣτΕ 366/2014 αναφέρει ότι:

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Και οι κοινοβουλευτικές κότες ξεφεύγουν από το κοτέτσι…

Αυτές οι παραστάσεις με τις μαϊμούδες των κομμάτων που …στασιάζουν, πριν από κρίσιμες ψηφοφορίες στην κατοχική Βουλή, έχουν γίνει επιδημία…


Βροντούν και αστράφτουν οι «στασιαστές» στο εσωτερικό των κομμάτων τους, αλλά όταν έρθει η
ώρα των ψηφοφοριών οι βροντές και αστραπές μετατρέπονται σε κακαρίσματα: Γίνονται κότες και λένε ΝΑΙ σε όλα…

Έξω άνοιξη, μέσα χειμώνας!

Είναι η πρώτη άνοιξη που ούτε ο λαμπερός ήλιος, ούτε οι μυρουδιές της φύσης, ούτε η προσμονή του καλοκαιριού μπορούν να διώξουν τον χειμώνα από μέσα μας...


Έναν χειμώνα βαρύ και δυσοίωνο που εγκαταστάθηκε μαζί με την τρόϊκα και τα δουλικά της στον έρημο αυτό τόπο και στο μυαλό μας.

Στο μυαλό μας που γέμισε συρματοπλέγματα, που δεν μας αφήνουν να χαρούμε τις απλές χαρές της ζωής, την άδολη ομορφιά, την αγάπη παιδιών, συγγενών και φίλων..

Κάποια στιγμή όμως θα πρέπει να ξορκίσουμε τον χειμώνα αυτόν μέσα μας, και τους εκφραστές του και υπεύθυνους στην πραγματική ζωή..
Θα πρέπει να απαλλαγούμε από νενέκους, μνημόνια, εξαρτήσεις, και φασιστοειδείς κυβερνήσεις!

Στο χέρι μας είναι και το ξέρουμε..

Μεσσηνία- Μεγάλο "χτύπημα" στη Μαφία της νύχτας ...Ο κασκαντέρ του Τσάκ Νόρρις ήταν ο εγκέφαλος κυκλώματος

Βασίλης Βαρελάς..
Δεν δίστασε να διατάξει την εκτέλεση παιδιού 2,5 χρόνων..

- Είχε κάνει καριέρα τη δεκαετία του '80 ως κασκαντέρ του Τσακ Νόρρις!

- Οκτώ οι συλλήψεις για εκβίαση στη Μεσσηνία
- Ψάχνουν τον οπλισμό του κυκλώματος οι αρχές


Διαβόητος κακοποιός που βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές της Κέρκυρας φαίνεται πως έκανε "κουμάντο" από το κελί του στο κύκλωμα της Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον αδίστακτο Νονό της Νύχτας Βασίλη Βαρελά, 52 χρονων, γνωστό για τη δράση του στην Πελοπόννησο.

Να αναστήσουμε τις αξίες μας!

Ο ελληνισμός ( «λαός σχεδόν μυθικός», κατά τον Πρύτανη της Οξφόρδης Τζ. Μπόουρα , λαός « θεών κατά τους ηρωικούς χρόνους της Ελλάδος», κατά.....


τον Γάλλο Ακαδημαϊκό Έντ.Ντριό) δεν επιβίωσε τυχαία και συμπτωματικά κατά τα 11:000.000 έτη που διέρρευσαν από τον «Τριγλιανό άνθρωπο» του Άρη Πουλιανού. Επέζησε χάρη στα ιδανικά , τις αξίες, στην πνευματικοπολιτιστική του ενότητα- αυτά που έλειπαν από ογκωδέστερους κατά πολύ λαούς, τους οποίους κατάπιε η χοάνη του χρόνου. Δυστυχώς , μετά την πριν από σαράντα περίπου χρόνια εντολή ,προς την οποία έσπευσαν να συμμορφωθούν «τα τσακάλια και οι ύαινες της ελληνικής πολιτικής», του άθλιου

Κυριακή, 23 Μαρτίου 2014

Πόσες μυρωδιές μπορεί να πιάσει η μύτη μας;

Μπορεί να μην έχουμε την όσφρηση του σκύλου, όμως, η ανθρώπινη μύτη δεν τα πάει και άσχημα, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα. Συγκεκριμένα, Αμερικανοί επιστήμονες ανατρέπουν την μέχρι σήμερα απαισιόδοξη εικόνα για....


τις δυνατότητες αυτής της ανθρώπινης αίσθησης, δείχνοντας ότι τελικά είναι κατά πολύ μεγαλύτερες από τις περίπου 10.000 μυρωδιές που θεωρείτο, από τη δεκαετία του 1920, ως το εφικτό εύρος της όσφρησής μας.

Στην πραγματικότητα, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, η ανθρώπινη μύτη, αποδείχθηκε πώς μπορεί να μυρίσει τουλάχιστον ένα τρισεκατομμύριο διαφορετικές μυρωδιές. Συγκριτικά, ένας άνθρωπος μπορεί να διακρίνει ανάμεσα σε 2,3 έως 7,5 εκατ. διαφορετικές αποχρώσεις χρώματος και να ακούσει περίπου 340.000 ήχους διαφορετικής τονικότητας.

Κυριακή, 23 Μαρτίου 2014

Εισέβαλλαν στα Εξάρχεια - Απήγαγαν 2 άτομα

Σύμφωνα με μαρτυρίες στην Εφημερίδα των Συντακτών, το Βράδυ του Σαββάτου ομάδα 30 με 40 ατόμων, η οποία...
κρατούσε μεγάλα όπλα, εισέβαλε το Σάββατο στις 10:30 στην πλατεία Εξαρχείων την ώρα που ήταν γεμάτη από κόσμο.


Οι μαρτυρίες λένε πως τα άτομα ήταν μαυροντυμένα, με καλλυμένο το πρόσωπο και κρατούσαν όπλα. Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες για το όλο περιστατικό. Οι μάρτυρες λένε πως τα όπλα ήταν μάλλον καλάσνικοφ. Όπως αναφέρει η efsyn.gr οι ένοπλοι έπιασαν δύο άτομα, τους φόρεσαν κουκούλα και τα πήραν μαζί τους αποχωρώντας.

ΑΥΤΕΣ είναι οι 5 συμμορίες που μπουκάρουν σε σπίτια και δέρνουν μέχρι θανάτου


Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη δράση των εγκληματιών με τα καλάσνικοφ που λυμαίνονται την Αττική.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι αρχής γενομένης από το 2010, οπότε ξεκίνησε η στατιστική καταγραφή των ληστειών από την Αστυνομία, στην Αττική σημειώθηκαν 268 περιστατικά από τα οποία εξιχνιάστηκαν μόλις τα 55.
Το 2011 σημειώθηκε εκτίναξη των περιστατικών, αγγίζοντας τα 605. Το 2012 η κατάσταση χειροτερεύει ακόμα περισσότερο: οι συμμορίες εισβάλλουν σε 794 σπίτια – εξιχνιάζονται μόλις 170 υποθέσεις -, ενώ σε όλη τη χώρα ο αριθμός εκτοξεύεται στις 1.191 με τις 398 εξ αυτών να εξιχνιάζονται.
Η Αστυνομία εκπόνησε επιχειρησιακό σχέδιο για την αντιμετώπιση του φαινομένου. Έτσι, το 2013 οι επιθέσεις στην Αττική μειώνονται σε 610, με τις 117 να εξιχνιάζονται, ενώ σε όλη τη χώρα φτάνουν τις 946 με 290 να αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά από τις αρχές.
Οι πέντε συμμορίες με το σημαντικότερο πεδίο δράσης είναι οι εξής:
-Η συμμορία που χτυπά ηλικιωμένους με χώρο δράσης τις περιοχές της Αγίας Παρασκευής έως την Πεντέλη, τη Φιλοθέη και το Ψυχικό. Μέλη της είναι αλλοδαποί από χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ με κύρια χαρακτηριστικά δράσης την παρακολούθηση σπιτιών χωρίς συναγερμό, στα οποία διαμένουν ηλικιωμένοι με ακριβά αυτοκίνητα.
-Η συμμορία των ληστών με τα μαχαίρια. Μέλη της είναι τέσσερις Γεωργιανοί, οι οποίοι βασανίζουν τα θύματα χωρίς οίκτο για να αρπάξουν ό,τι μπορούν. Ο ένας εξ αυτών συνελήφθη πρόσφατα.

Κυριακή, 23 Μαρτίου 2014

Οι 5 συμμορίες της Αττικής που βασανίζουν μέσα στα σπίτια

Είναι χαρακτηριστικό ότι από το 2010, οπότε ξεκίνησε η στατιστική καταγραφή των ληστειών από την Αστυνομία, στην Αττική σημειώθηκαν 268 περιστατικά από τα οποία...
εξιχνιάστηκαν μόλις τα 55.

Το 2010 οι εισβολές στην επικράτεια από συμμορίες ληστών ήταν 432, εκ των οποίων εξιχνιάστηκαν οι 115. Το 2011 σημειώθηκε εκτίναξη των περιστατικών, αγγίζοντας τα 605.

Στο στόχαστρο των ληστών εκτός από πολυτελείς κατοικίες βρίσκονται πλέον και απλά διαμερίσματα, ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας, ενώ για πρώτη φορά παρουσιάζεται το φαινόμενο οι ληστές με τα καλάσνικοφ εκτός από πλιάτσικο να δέρνουν και να βιάζουν γυναίκες ακόμα και μπροστά στα μάτια των παιδιών τους.