Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Ανακοίνωση – κόλαφος του Γιάννη Αδαμόπουλου για την άθλια μεθόδευση: Οι βουλευτές να σταθούν στο ύψος τους και να γκρεμίσουν την μεθόδευση Στουρνάρα.


Όπως ακριβώς το γράφαμε πριν λίγες ώρες (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τον πόλεμο στους διεφθαρμένους κηρύσσει αύριο ο ΔΣΑ με αφορμη την Ντροπολογία Στουρνάρα για Γεωργίου. Στο πόδι και η αντιπολίτευση.)

Ένα μεγάλο μπράβο στον Γιάννη Αδαμόπουλο που κρατά Θερμοπύλες. Οι βουλευτές πλέον, προ των ευθυνών τους.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΣΑ, ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ
ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ

Την ώρα που η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ύστερα από την παρέμβαση της Συντονιστικής Επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας και του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, θέτει το θέμα των τεράστιων ευθυνών του επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ κ. Α. Γεωργίου και της Ανακρίτριας που χειρίζεται τη σχετική υπόθεση, με κατάπληξη παρακολουθούμε την κατάθεση στη Βουλή των Ελλήνων της υπ’ αριθμ. 736/167 23.8.2013 τροπολογίας του κ. Υπουργού Οικονομικών.  Με την τροπολογία αυτή η ΕΛΣΤΑΤ – δηλαδή ο κ. Α. Γεωργίου – καθίσταται αποκλειστικώς αρμόδια για την έκδοση κανονιστικής πράξης, με την οποία καθορίζονται, μεταξύ άλλων, οι όροι και οι προϋποθέσεις Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου