Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013

Σοκ: Ερωτικές συνευρέσεις σε εκκλησάκι στην Κρήτη

Ξέφραγο αμπέλι έχει καταντήσει το μικρό νησάκι της Ντίας που έχει παραδοθεί στο έλεος της αδιαφορίας των αρμόδιων αρχών. Οι φθορές στις υποτυπώδεις υποδομές των ψαράδων ακόμα και η βεβήλωση του ιερού ναού της Αναλήψεως του Σωτήρα είναι μόνο μερικά δείγματα της ανεξέλεγκτης κατάστασης που επικρατεί...
Πήγαν να καθαρίσουν την εκκλησία και άκουσον άκουσον μέσα στην εκκλησία βρήκαν χρησιμοποιημένα προφυλακτικά. Είναι ένα αίσχος έχουμε ξεφύγει πέρα από κάθε όριο αναφέρει αγανακτισμένος στην τηλεόραση Κρήτη TV ο πρόεδρος συλλόγου αλιέων νομού Ηρακλείου Μανώλης Ματζαράκης, πρόεδρος συλλόγου αλιέων νομού Ηρακλείου.

Όπως καταγγέλλουν ψαράδες και Ηρακλειώτες που συμβάλουν για τις εργασίες συντήρησης στη Ντία την ώρα που εκείνοι προσπαθούν να προστατεύσουν τις υποδομές υπάρχουν άλλοι που μετατρέπουν το νησί σε ... κέντρο διερχομένων χωρίς κανένα σεβασμό. 
Ταυτόχρονα οι αρμόδιοι κλείνουν τα μάτια απέναντι στα προβλήματα που υπάρχουν με το αίτημα της κατασκευής της μεγάλης εξέδρας να έχει πέσει στο κενό και την μικρή εξέδρα που εξυπηρετεί όλα τα σκάφη που προσεγγίζουν στο νησί ήδη να παρουσιάζει προβλήματα.
prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου