Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Τώρα αρπάζουν και τις καταθέσεις

H Κυβέρνηση – σκιά ολοκλήρωσε το έργο της υποδούλωσης των ανθρώπων… Αυτό ο Στουρνάρας το κατάφερε με τη δήμευση των περιουσιακών μας στοιχείων. Και μάλιστα τώρα, για να είναι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να σηκώσει κανένας κεφάλι, σκέφτεται να...


φορολογήσει οτιδήποτε μελλοντικό έσοδο μπορεί να έχει κάποιος από εμάς!!!

Την ίδια ώρα μαζί με το ΔΝΤ σχεδιάζουν την απαλλοτρίωση των καταθέσεων, ανεξαρτήτως ύψους και όχι μόνο για όσες υπερβαίνουν τα 100.000 €. Μάλιστα το ΔΝΤ τονίζει χαρακτηριστικά, ότι «η σημαντική επιδείνωση των δημοσίων οικονομικών σε πολλές χώρες, καθιστά απαραίτητη την υποχρεωτική εισφορά ιδιωτικών περιουσιακών στοιχείων (εισφορά κεφαλαίου).

Θα επρόκειτο για ένα έκτακτο μέτρο, με στόχο την αποκατάσταση της βιωσιμότητας του χρέους. Πρέπει βέβαια να εμποδιστούν οι δυνατότητες φοροδιαφυγής εκ μέρους εκείνων των Πολιτών, οι οποίοι δεν θα ήθελαν να πληρώσουν αυτό το φόρο – ο οποίος θα επιβληθεί για μία μόνο φορά και δεν πρόκειται να επαναληφθεί. Ο φόρος αυτός δεν θα καταστρέψει κανέναν, ενώ από αρκετούς πολίτες θα μπορούσε να θεωρηθεί ακόμη και δίκαιος».

Αυτά βέβαια τα έκτακτα μέτρα που γίνονται μόνο μια φορά και δεν ξαναγίνονται ποτέ (!) τα έχουμε βιώσει πολύ καλά στο πετσί μας καθώς και τους διαφόρων ειδών εκβιασμούς που μας ασκούν οι πάσης φύσεως Σωτήρες…όπως αυτός ο τελευταίος. Αν δηλαδή δεν επιβληθεί αυτός ο φόρος, τότε οι χρεοκοπίες των κρατών είναι αναπόφευκτες!!!

Πηγή: Τώρα αρπάζουν και τις καταθέσεις - RAMNOUSIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου