Κυριακή, 24 Ιουλίου 2011

Ράγισαν οι πέτρες στην κηδεία της 4μελούς οικογενειας στην Κρήτη


Η κηδεία του Μανόλη Σφακιανάκη, της Βαγγελιώς Πολάκη και των δύο παιδιών τους που σκοτώθηκαν στο φοβερό τροχαίο στην εθνική οδό έγινε το απόγευμα στο νέο κοιμητήριο όπου βρέθηκαν δεκάδες συγγενείς και φίλοι οι οποίοι αποχαιρέτησαν για πάντα τους γονείς και τα δύο τους «αγγελούδια».
Ο θάνατος παραμόνευσε σε μία ευθεία της εθνικής οδού Σητείας – Χανίων.

Στο 143ο χιλιόμετρο, ένα τέταρτο μετά τη 1.00 τη νύχτα γράφτηκε η αρχή και ο επίλογος της συγκλονιστικής αυτής οικογενειακής τραγωδίας. Η σύζυγος του 44χρονου, η 37χρονη Ευαγγελία Πολάκη με καταγωγή από τα Χανιά οδηγούσε τη μαύρη Mercedes που επέβαινε η οικογένεια. Στη θέση του συνοδηγού εκτιμάται ότι βρισκόταν πριν από το μοιραίο συμβάν ο σύζυγός της και στα πίσω καθίσματα οι δύο τους κόρες. Η 15χρονη Άννα και η 11χρονη Ζαμπία (Ζένια).

Το αυτοκίνητο της οικογένειας κινούνταν στο ρεύμα προς Ηράκλειο, όταν λίγα μέτρα μετά τον κόμβο του Καρτερού η οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου για άγνωστους λόγους, εξετράπη, προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες που βρίσκονται στη δεξιά πλευρά του οδοστρώματος και στη συνέχεια με σφοδρότητα χτύπησε στο τσιμεντένιο τοιχίο.
Το αυτοκίνητο μεταμορφώθηκε σε μία μπάλα από λαμαρίνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου