Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2013

ΜΥΛΩΝΑΣ Δημήτριος του Αναστασίου! Αυτά είναι τα στοιχεία ταυτότητος του 42χρονου παιδεραστή που συνελήφθη στην Πάτρα.


O 42χρόνος "άνδρας" έπεσε στα χέρια της αστυνομίας στις 12 Φεβρουαρίου, στην Πάτρα, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για πορνογραφία ανηλίκων.

Μετά από σχετική διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας, καθώς και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του. 

Πρόκειται για τον ΜΥΛΩΝΑ Δημήτριο του Αναστασίου και... της Ιουλίας, που γεννήθηκε το 1971 και κατοικεί στην Πάτρα.

Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για την αξιόποινη πράξη της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρήση διαδικτύου τελεσθείσα κατά συνήθεια...

Η δημοσίευση των στοιχείων ταυτότητας και της ποινικής δίωξης αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Υπενθυμίζονται οι αριθμοί κλήσης 11012 και 210-6476464, καθώς και οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr και ccu@cybercrimeunit.gov.gr της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου