Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

22χρονος νεκρός σε ραντεβού θανάτου μεταξύ οπαδών στο Ηράκλειο (update)


- Του κάρφωσαν μαχαίρι στο στήθος
- Δύο τραυματίες στο νοσοκομείο
- 30 νεαροί με μαχαίρια και καδρόνια πήραν μέρος στη συμπλοκή
- Θρήνος στη γειτονιά του παλλικαριού που σε λίγες μέρες θα πήγαινε φαντάρος
- Τι λένε οι γείτονες και ο Δήμαρχος
Τρεις και μισή τα χαράματα είχε δοθεί το ραντεβού για τη θανατηφόρα μάχη. Αντίπαλοι 15 οπαδοί του Ηροδότου και άλλοι τόσοι του ΟΦΗ, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες.

Το φονικό σκηνικό στήθηκε κοντά στο Παγκρήτιο στάδιο στην παραλιακή λεωφόρο. Οι νεαροί ήταν οπλισμένοι με καδρόνια και σιδερολοστούς, όπως αποδείχθηκε όμως, κάποιοι κρατούσαν και μαχαίρια.

Κανείς δεν ξέρει τις ακριβείς συνθήκες όμως το μόνο βέβαιο είναι ότι η μάχη έληξε μόνο όταν έπεσε μαχαιρωμένος κατάστηθα ο 22χρονος.

Οι νεαροί γνωρίζοντας ότι θα έχουν προβλήματα με την αστυνομία δεν κάλεσαν καν ασθενοφόρο. Πήραν τον 22χρονο που κατάγεται από τα Μάλια και άλλα δυο άτομα που είχαν τραυματιστεί και τους πήγαν στο νοσοκομείο με Ι.Χ. αυτοκίνητα.
Oι πληροφορίες λένε πως και οι δύο τραυματίες είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Οι πληροφορίες και οι μαρτυρίες είναι ελάχιστες, κανείς δεν λέει το παραμικρό. Ωστόσο πριν καλά, καλά ξεκινήσει το πρωτάθλημα θρηνούμε έναν νεκρό.

Και πάλι δόθηκε ένα ραντεβού θανάτου και πάλι κανείς δεν στάθηκε δυνατό να το εμποδίσει.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες η αστυνομία έχει προχωρήσει σε τέσσερις προσαγωγές.

Συγκλονισμένοι είναι οι γείτονες της οικογένειας του 22χρονου Γιάννη που δε μπορούν να πιστέψουν ακόμη το κακό που τους βρήκε. 
Μια γειτόνισσα δήλωσε στο Newsit " η οικογένεια του παιδιού είναι στα 100 μέτρα απο το σπίτι μας και τους ξέρουμε πολύ καλά. Είναι καλή οικογένεια. Το παιδί ήταν πολύ καλό και ήταν το μοναδικό αγόρι της οικογένειας. Στις 15 του μήνα θα έφευγε φαντάρος. Ολοι στα Μάλια είμαστε στεναχωρημένοι, με δάκρυα στα μάτια. Ακόμη η οικογένεια δεν ξέρει πως έγινε το κακό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου