Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

32χρονη απαγχονίστηκε στα κρατητήρια της Πάτρας γιατί έκλεψε 2 μπλουζάκια - Σήμερα η κηδεία της


Η νεαρή γυναίκα ήταν μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού και ήταν εξαρτημένη από τα ναρκωτικά.

Ολα ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο 12 Νοεμβρίου όταν η 32χρονη γυναίκα έκλεψε 2 μπλουζάκια από μαγαζί της Πάτρας που βρίσκεται στην Αγίου Νικολάου.


Ο ιδιοκτήτης έπιασε στα πράσα την νεαρή γυναίκα και κάλεσε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί την συνέλαβαν αφού ο μαγαζάτορας υπέβαλλε μήνυση και η 32χρονη οδηγήθηκε στα κρατητήρια. Εκεί συνέβη και το μοιραίο. Η γυναίκα έκοψε την κουβέρτα που βρήκε, έφτιαξε μια θηλιά και αυτοκτόνησε.

Οταν έγινε αντιληπτή από τον σκοπό των κρατητηρίων η κοπέλα δεν είχε ακόμη πεθάνει και μεταφέρθηκε ζωντανή στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών όπου οι γιατροί προσπάθησαν να την κρατήσουν, χωρίς αποτέλεσμα, στη ζωή.


Η άτυχη γυναίκα, ζούσε μαζί με τους γονείς της και το ανήλικο κοριτσάκι της, στην Παραλία Πατρών.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit τα προβλήματα της οικογένειας ήταν γνωστά στην τοπική κοινωνία, καθώς η 32χρονη γυναίκα αντιμετώπιζε προβλήματα με τα ναρκωτικά. Τα οικονομικά προβλήματα της οικογένειας ήταν τέτοια που συχνά δεν μπορούσαν να εξασφαλίσουν ούτε τα απαραίτητα για τη διαβίωσή τους.


Πολλοί λένε πως η νεαρή γυναίκα δεν άντεχε άλλο την εξάρτηση που είχε από τα ναρκωτικά και έβαλε τέλος στη ζωή της για να λυτρωθεί.


Σήμερα στη μία το μεσημέρι έγινε η κηδεία της άτυχης γυναίκας στον ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στην παραλία Πατρών.


newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου