Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Η κατοχική χούντα είναι ντυμένη σήμερα με κοινοβουλευτικό μανδύα με βιασμένο και παραμορφωμένο σύνταγμα!


Ένας λαός ζόμπι, μια νεολαία εγκλωβισμένη μεταξύ χαρτζιλικιού και ανεργίας, μια βουλή πουλημένη που το μόνο που την απασχολεί είναι να εξασφαλίσει το κλεμμένο αίμα του λαού και να γλυτώσει το τομάρι της!
Ένας λαός που παραπαίει σε φήμες και σενάρια που μοιράζουν τα παπαγαλάκια και τα πουλημένα ΜΜΕ για να είναι συγχυσμένος και διαιρεμένος!
 
Τρομοκρατούν και εκβιάζουν το στρατό συκοφαντώντας τον και αφαιρώντας του την δύναμη να έχουν πρωτοβουλία για να αντιδράσουν σε εξωτερικό εχθρό, αφού τα κυριαρχικά μας δικαιώματα θα συρρικνωθούν κατά τα λεγόμενά τους! Και να μην διανοηθούν να ενωθούν με το λαό!
 
Όλο αυτό το πολύχρωμο πολιτιστικό καρναβάλι έχει πετάξει τις μάσκες και κινείται ..μεταξύ ενός παραβιασμένου συντάγματος και της προδοσίας!
Παρέδωσαν τον ελληνικό λαό στους κυνηγούς κεφαλών Ευρωπαίους, νομίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουν την προδοτική ασυλία τους μέχρι να ταχτοποιήσουν τα κλεμμένα και να πάνε να τα ξεκοκαλίσουν!
 
Τι να περιμένει από εδώ και πέρα ο ελληνικός λαός σε κατάσταση σοκ, μουδιασμένος, αηδιασμένος, νευριασμένος με τον ίδιο του τον εαυτό;
Ακούστε τον επικήδειο όσο δεν αντιδρούμε αγκαλιασμένος όλος ο λαός χωρίς χρώματα, κόμματα και αρχηγούς.
 
Εφαρμόζοντας αυτό το επαίσχυντο μνημόνιο γνωρίζουν τι θα συμβεί, πείνα, εξαθλίωση αλληλοσπαραγμός, διχόνοια, μίσος, διάλυση του κοινωνικού ιστού 100% και δολοφονίες, βιασμοί, αυτοκτονίες για ένα ευρώ, και εφόσον αυτά τα έχουν δρομολογήσει εν γνώση τους, έχουν και τις διαβεβαιώσεις ότι θα στείλουν στρατό κατοχής οι τοκογλύφοι για να εξασφαλίσουν την αρπαγή του ορυκτού πλούτου, ο στρατός θα έρθει σε κομμάτια -κομμάτια, αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλο κομμάτι στο ελληνικό έδαφος ως δύναμη του ΝΑΤΟ, ντυμένοι ως διεθνείς αστυνομία! 
Όλα αυτά δεν είναι σενάρια και φαντασίες του γράφοντος, αλλά γεγονότα που θα γίνουν σήμερα, αύριο, εάν δεν τους συλλάβουμε και δεν τους δικάσουμε για εσχάτη προδοσία.
Πατριώτες και πατριώτισσες θα παίξουμε πολύ ακόμα τις κουμπάρες; 
Έχω πει ότι ο μικρό αστός να μην πέφτει στην παγίδα ότι αυτός θα γλυτώσει, αυτόν θα τον κάνει η προδοτική βουλή γενίτσαρο κατά των εξαθλιωμένων. Αν ένα κομμάτι του λαού θέλει να συμμετάσχει ηθελημένα ή άθελα στην προδοσία σκοτώνοντας και ξεριζώνοντας τα ίδια του τα σπλάχνα, τότε χαθήκαμε, γιατί αυτός ο εμφύλιος θα είναι παρανυχίδα μπροστά σε αυτόν που έζησαν οι γονείς μας και οι παππούδες μας.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου