Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Με γεφυροποιό τον Άδωνη ο Καρατζαφέρης γλυκοκοιτάζει την Ν.Δ ;



Τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης και μίλησε για όλους και για όλα αλλά πάλι με λάθος θέσεις.  Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε πως ο Τσίπρας έχει καβαλήσει καλάμι και λειτουργεί ήδη σαν κυβέρνηση, ενώ είπε πως Ελλάδα πρέπει να αποφύγει οριστικά τον κίνδυνο της κομμουνιστοποίησης, παρακάμπτοντας εσκεμμένα ότι ο Τσιπρας είναι το νέο αμερικανοκατασκευασμένο ΠΑΣΟΚ . 
Τόνισε μάλιστα πως τέτοια φαινόμενα σήψης τα βλέπουμε στην περίπτωση του Φωτόπουλου, που λέει πως εκπροσωπεί 22.000 πολίτες, ενώ όπως χαρακτηριστικά είπε ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο εκπροσωπούν σχεδόν 3.000.000. Το που βρήκε αυτό το νούμερο είναι… άγνωστο.
Για τον Πάνο Καμμένο είπε πως είναι ταύρος εν υαλοπωλείο, ενώ την Χρυσή Αυγή δεν θέλησε να την σχολιάσει λέγοντας πως δεν βοηθά σε κάτι την πατρίδα η παρουσία της, αγνοώντας τους 400.000 ψηφοφόρους της.
Τόνισε ακόμα πως βουλευτές όλων των κομμάτων του τηλεφώνησαν και του είπαν πόσο λείπει από την Βουλή, ενώ παραδέχτηκε ότι θα έπρεπε να είναι πιο σκληρός απέναντι σε ανθρώπους που εμπιστεύτηκε παραπάνω απ όσο έπρεπε.
Στην ερώτηση αν έπρεπε να συστρατευτεί με τον Αντώνη Σαμαρά πριν από τις εκλογές είπε πως δεν ήταν κατάλληλες οι συνθήκες και το ζήτημα είναι πάντα η πατρίδα.
Είπε δε, με νόημα πως αυτή η κυβέρνηση δεν αντέχει πάνω από 6 μήνες, εκτός αν γίνουν διορθωτικές κινήσεις. Ποιες είναι όμως οι διορθωτικές κινήσεις; Να τον πάρουν μαζί τους; Γιατί ο Άδωνης το προετοιμάζει το πράγμα . Μιλώντας στην εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ “Πρώτη Γραμμή” με τον Δημήτρη Οικονόμου, έδειξε ότι δεν τον έχει ξεχάσει .Επεσήμανε λοιπόν με νόημα ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης λείπει από τη σημερινή Βουλή, διατυπώνοντας την άποψη ότι ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού θα είχε να προσφέρει με τον δημόσιο λόγο που θα άρθρωνε.
Τι σημαίνει αυτό αφού δεν έχει την παραμικρή ελπίδα να μπει το ΛΑΟΣ στην βουλή; Μάλλον μέσω Ν.Δ να επανακάμψει στο μπουρδέλο ο χοντρός . 

Για αυτό και μετακομίζει προσωρινά το κόμμα  στο ισόγειο μαγαζί που χρησιμοποιούσε ως ….κοινωνικό μπακάλικο στην Καλιρρόης. Εάν θα προσφέρει σανό η γάλα και κάρβουνα ενθυμούμενος την παλιά του ενασχόληση δεν γνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου