Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Τάση ανόδου για την χρυσή αυγή, εξαφάνιση του ΛΑ.γ.ΟΣ.


Στη δημοσκόπηση της Kapa Research για το "ΒΗΜΑ" η Χρυσή Αυγή έρχεται 4ο κόμμα με μεγάλη άνοδο των ποσοστών της, χωρίς την αναγωγή.
Με αναγωγή τα ποσοστά της εκτινάσσονται στο 8,2%!!!! Ενώ σε δημοσκόπηση για την MRB που δημοσιεύεται στη "Real News" είναι 5ο κόμμα, ελάχιστα πίσω από τους Αν.Ελ. του Καμμένου.. Και οι δύο δημοσκοπήσεις όμως (συν αυτή της Public Issue) επιβεβαιώνεται το...αυτονόητο!
Η Χρυσή Αυγή καταφέρνει κόντρα στο δήθεν δημοκρατικό ρεύμα όχι απλά να επιβιώνει, αλλά να γιγαντώνεται αποκτώντας  σκληρό πυρήνα ψηφοφόρων, που συνεχώς μεγαλώνει, ενώ ο Καρατζαφερης με τον ΛΑΟΣ έχει πάει στα πολιτικά τάρταρα και την λησμονιά, στρώνοντας προηγουμένως το χαλί στην ακροδεξιά. Τώρα πλέον το σύστημα δεν τον χρειάζεται, αφού εκτός του ότι έχει δημιουργήσει τον διάδοχο του νεροκουβαλητή ΚΟΥΒΕΛΗ, δεν έχει μείνει η παραμικρή …..πολιτική χαραμάδα που να μπορεί να παίξει. Έτσι και αυτός μάζεψε τα μπογαλάκια του λόγω …λιτότητας και οικονομικής δυσπραγίας,  και τα στρίμωξε στο μαγαζάκι που είχε για ….κοινωνικό παντοπωλείο όταν ήταν στις δόξες του,  αφού ο Ερυθρός σταυρός για την φιλελλήνων του ζήτησε τρία χιλιάρικα τον μήνα μίσθωμα για να… του την σπάσει.    .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου