Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Καμίνης στο Reuters: Λεφτά υπάρχουν για τζαμιά!

 

Ανθελληνικό ρεπορτάζ για το ζήτημα της ανέγερσης ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα, δημοσιεύει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters. Στο δημοσίευμα αυτό, φιλοξενούνται και δηλώσεις ενός πακιστανού ταξιτζή, ο οποίος όπως είναι φυσικό και με την ανοχή και ενθάρρυνση των κομμάτων της αριστεράς και της δεξιάς, κατηγορεί τους Έλληνες για ρατσισμό και βία.


Το Reuters κάνει αναφορά στον αριστερό -όπως τον χαρακτηρίζει- δήμαρχο της Αθήνας, ο οποίος τάσσεται φανατικά υπέρ της ανέγερσης του τεμένους. Ο λόγος που ο λαθροδήμαρχος επιμένει στην αναγκαιότητα της κατασκευής του τζαμιού, αποδίδεται στο ρεπορτάζ με τη φράση του Καμίνη: «Η Αθήνα χρειάζεται ισλαμικό τέμενος επειδή εδώ ζουν μουσουλμάνοι»! Μάλιστα ο λαθροδήμαρχος και χειροκροτητής του Σόρος, δε διστάζει να απορρίψει τις αιτιάσεις πως τα χρήματα για την ανέγερση θα επιβαρύνουν το ελληνικό δημόσιο, δηλώνοντας γεμάτος αλαζονεία: «Αγοράζεις μια μεζονέτα στο Χαλάνδρι για 500.000 ευρώ και το κράτος δεν μπορεί να κατασκευάσει ένα τέμενος; Δεν έχει να κάνει το θέμα με το κόστος. Δεν κάναμε τίποτα και όταν είχαμε χρήματα»!

Από το δημοσίευμα δε θα μπορούσε να λείπει η αναφορά στη Χρυσή Αυγή και στις αντιδράσεις της για την απόφαση της κυβέρνησης να υλοποιήσει το έργο της ανέγερσης, κατ' απαίτηση μάλιστα του Τούρκου πρωθυπουργού, Ταγίπ Ερντογάν. Αν και παρατίθεται η θέση του Κινήματος, πως δεν υπάρχουν χρήματα για να ζήσει ο Ελληνικός Λαός αξιοπρεπώς, αλλά υπάρχουν για τέμενος των ισλαμιστών, το ρεπορτάζ διανθίζεται από φανταστικές ιστορίες ρατσιστικής βίας στο κέντρο της Αθήνας, υιοθετώντας τις μυθοπλασίες των μαρξιστικών κομμάτων που απαιτούν να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, προκειμένου να κατορθώσουν να μετατρέψουν την Αθήνα σε Ισλαμαμπάντ.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στο λίβελο του Reuters, παίζει η ψευδομαρτυρία ενός πακιστανού ταξιτζή ο οποίος δήλωσε πως «πρέπει να βλέπω πίσω από τον ώμο μου όταν πάω να προσευχηθώ στην Αθήνα»! Προφανώς ο συγκεκριμένος, απολάμβανε στην πατρίδα του θρησκευτικές και άλλου είδους ελευθερίες αλλά αποφάσισε να έρθει να ζήσει στην «ρατσιστική» και ξενόφοβη Ελλάδα από ανάγκη. Φτάνει μάλιστα μέχρι του σημείου να θέτει στους Έλληνες το δίλημμα αν θέλουν μια χώρα δημοκρατική ή αν θέλουν να επιστρέψουν στο μεσαίωνα! Τραγική ειρωνεία φυσικά, διότι πράγματι, με 2 και πλέον εκατομμύρια λαθροεισβολέων και δη ισλαμιστών της Ασίας, η Ελλάδα ζει ξανά τον οθωμανικό μεσαίωνα!

Αυτό είναι το θράσος, το οποίο καλλιέργησαν στους λαθροεισβολείς οι αριστεροί και δεξιοί ανθέλληνες και λαθρολάγνοι, τα κανάλια και οι φυλλάδες της διαπλοκής και οι ακαδημαϊκοί καθηγητές του ψεύδους. Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου