Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

των πιθήκων...

Aπ’ ευθείας από τον πλανήτη των πιθήκων...

Aπ’ ευθείας από τον πλανήτη των πιθήκων, που έγινε με κάθε μυστικότητα από τον κάπταιν “γιγαντάκια” του γνωστής εταιρείας διαστημικών μελετών (Giganta Pretenteri Orma).

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της, το ίνδαλμα της ζούγκλας, ο θηριώδης πολιτικός Μίχας θα πάρει την πρωτιά στο μεγάλο λιμάνι. Ως γνωστόν στον πλανήτη των πιθήκων δεν πιάνουν Ελληνική τηλεόραση για να δείξουν τα κατορθώματα του μαζί με τον άλλον κοσμοναύτη GAP όπου πέρυσι από την πολλή τους αγάπη για τον Πειραιά, διέλυσαν το λιμάνι.

Βέβαια φταίει και η συγκυρία αφού έτσι όπως πάει η κατάσταση με τα σκουπίδια και τους απλήρωτους εργαζομένους στην καθαριότητα, η δυσωδία θα έφτανε μέχρι την Ανδρομέδα, γεγονός που ίσως θα επηρέαζε το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης. Μένει να πειστεί και ο ίδιος ο Μίχας για την εγκυρότητα της δημοσκόπησης ώστε να κατέβει κάποια στιγμή στον Πειραιά για να δείξει το καλοχτενισμένο μούσι, σήμα κατατεθέν της νέας διακυβέρνησης.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι οι... Πειραιώτες δεν είναι και τόσο ευχαριστημένοι με την πράσινη (από την σήψη) ανάπτυξη της πράσινης δημοτικής αρχής και γι’ αυτό ο κύριος Μίχας προτιμά να εμφανίζεται στους Πειραιώτες ως …κάρτα σε τηλεοπτικές δημοσκοπήσεις. Σε αντίθεση με το …κορόιδο τον Μιχαλολιάκο που χάνει τον χρόνο του οργώνοντας τον Πειραιά, μιλώντας με οδοκαθαριστές, μαγαζάτορες, περαστικούς και γενικά πολίτες του Πειραιά και όχι της …Ανδρομέδας. Ατυχώς βεβαίως για τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, στις εκλογές θα ψηφίσουν οι …ντόπιοι και οι κακές γήινες γλώσσες λένε ότι ο Βασίλης θα βγει από την πρώτη Κυριακή παρότι δεν κάνει παρέα με τον Θεοδωρικάκο.

Επειδή τα ταξίδια στο διάστημα κοστίζουν, μαζί με τον Πειραιά, θα δούμε και άλλα αποτελέσματα όπως αυτό της περιφέρειας Αττικής όπου θα κερδίζουν όλοι εκτός από τον …Κικίλια!

Ας μην σας τα αποκαλύψουμε όλα μονομιάς όμως, ιδιαίτερα οι λάτρεις των ταινιών επιστημονικής φαντασίας, θα λατρέψουν αυτή την μεταμεσονύχτια ταινία με τον μαίτρ του είδους…
Μείνετε συντονισμένοι!
από το olympia
buzz it!
You might also like:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου