Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Συνεχίζει να “μυρίζει” διπλές εκλογές

Γράφαμε (Στήνουν διπλές εκλογές...) ότι το ΠΑΣΟΚ μόλις θελήσει να κάνει εκλογές θα βάλει «λυτούς» και «δεμένους» για να μας πείσει ότι όλα τα μέτρα πέτυχαν και όπου να΄ ναι θα βγούμε από την κρίση…

Και επειδή είμαστε όλοι υποψιασμένοι…έρχεται προς επιβεβαίωση και ο σύμβουλος του Παπανδρέου Λ. Παπαδήμος.

«Κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους, αναμένουμε μία σταδιακή επιστροφή σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης», είπε ο κ. Παπαδήμος, σε συνέντευξή του, στις Βρυξέλλες.

Νάτο…τι λέγαμε; Αλλά από... πού ο Παπαδήμος το συμπεραίνει, δεν μας λέει…

«Η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους δεν εξετάζεται ως επιλογή. Δεν είναι επιλογή για οποιαδήποτε χώρα της ευρωζώνης», προσθέτει, όμως και ακολουθεί το …. κλού:

«Πιστεύω ότι η Ελλάδα θα βγει στις αγορές όταν ο χρόνος είναι κατάλληλος….το 2011 είναι μία χρονιά κατά την οποία θα περίμενα να βελτιωθούν σημαντικά οι συνθήκες και η πιθανότητα επιστροφής στις αγορές θα είναι πολύ υψηλή»…

Μυρίζει ή όχι διπλές εκλογές; Πείτε μου εσείς!

Εμείς το ξαναγράφουμε πάντως και ευχόμαστε να πέσουμε έξω. Πραγματικά ευχόμαστε.

Όμως, τα πράγματα είναι ιδιαιτέρως δύσκολα, ο κ. Παπανδρέου και ο κ. Παπακωνσταντίνου μας λένε ψέματα και οι εγκυρότατες πληροφορίες που είχαμε δυστυχώς επιβεβαιώνονται καθημερινά.

Είπε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο «Mega»: «Τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση δεν έγιναν για τη σωτηρία της χώρας, αλλά για να κερδίσουν οι δανειστές μας και 20 οικογένειες στη χώρα που την περίοδο της ανάπτυξης έκαναν τεράστια περιουσία και πήγαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό».

Και φυσικά ισχύει. Ξέρετε γιατί αυτή την περίοδο δεν χρεοκοπήσαμε; Για να «ξεφορτώσουν» οι δανειστές μας τα ομόλογα και να πάρουν ότι μπορούν από τα δανεικά. Το έχουμε ξαναγράψει κι αυτό.

Στη συνέχεια πάμε φουλ για αναδιάρθρωση του χρέους, ή για οκταετή άγρια «λιτότητα» ή για κάτι άλλο που θα σκαρφιστούν οι κυβερνώντες.

Απλά κρατήστε το και θυμηθείτε όταν η κυβέρνηση θα έχει …δραπετεύσει
O antiκοινοβουλευτικός
από το antinews
buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου