Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Η Κατάντια σας.........

Η Ρεπούση κι ο Κουβέλης συγχαίρουν τον Αρχιεπίσκοπο και τους 9 μητροπολίτες!

Για τις δηλώσεις τους κατά της Χρυσής Αυγής.

Όπως είναι γνωστό, προ ημερών 9 μητροπολίτες (και κάποιοι «κύκλοι» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών) έκαναν απρεπείς δηλώσεις κατά της Χρυσής Αυγής. Οι ταυτόχρονες δηλώσεις τους και το ομαδικόν του πράγματος προκαλεί τεράστιες απορίες ως προς την σκοπιμότητά τους. Ας είναι.

Οι δηλώσεις τους αυτές προκάλεσαν τον ενθουσιασμό των αθέων και αντίχριστων μαρξιστών, υπερμάχων του χωρισμού Εκκλησίας-Κράτους, της αποκαθηλώσεως των εικόνων από τους δημόσιους χώρους, της κατάργησης του θρησκευτικού όρκου κ.λπ., που δεν διστάζουν καθόλου να τους συγχαρούν δημοσίως. Ακόμα και της γνωστής εθνομηδενίστριας, φανατικής οπαδού του θρησκευτικού αποχρωματισμού της χώρας και του. συνωστισμού στην Προκυμαία της Σμύρνης, Μαρίας Ρεπούση, αλλά και του αρχηγού του συνονθυλεύματος της «υπεύθυνης αριστεράς», μπαρμπα- Φώτη Κουβέλη. Γράφει σχετικά


ο «Βηματοδότης»:

«Και μια και ο λόγος για την Χρυσή Αυγή, υπήρξε νέα παρέμβαση εκ μέρους της κυρίας Μαρίας Ρεπούση (βουλευτή της ΔΗΜΑΡ), μετά τις καταδίκη της δράσης της Χρυσής Αυγής από μητροπολίτες. Μ΄ ένα e-mail της η κυρία Ρεπούση, επιχειρεί προσέγγιση προς την Εκκλησία σημειώνοντας (σας το μεταφέρω επί λέξει): «Να που η Χρυσή Αυγή ήταν η ευκαιρία για να ξεκαθαρίσει στην εκκλησία η ήρα από το στάρι και να εκδηλωθούν σημαντικές δυνάμεις της εκκλησίας υπέρ των δημοκρατικών αξιών».

«Είναι εξαιρετικά θετική η στάση της εκκλησίας και ιδιαίτερα του Αρχιεπισκόπου απέναντι στη Χρυσή Αυγή και στον προωθούμενο εκφασισμό της κοινωνίας. Ο πολιτικός πολιτισμός του Αρχιεπισκόπου και άλλων αρχιερέων είναι σημαντικό μέγεθος στην απόκρουση αυτού του φαινομένου» σχολίασε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κ. Φώτης Κουβέλης μιλώντας σε συνεργάτες του».



Και ερωτούμε τους 9 μητροπολίτες και τον Αρχιεπίσκοπο: Αισθάνεστε υπερήφανοι που σας υμνεί η Ρεπούση και ο Κουβέλης; Σε κάθε περίπτωση, σας παραδίδουμε στην κρίση του πιστού λαού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου