Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Ο Α Γ Ι Ο Σ Μ Ν Η Μ Ο Ν Ι Ο Σ Ξ Α Ν Α ΧΤΥΠΑ

Ο Άγιος Μνημόνιος ξανακτυπά πάλι δια στόματος Κ. Διαμαντή , μια και ο γνωστός αστρολόγος εμπλέκει ξανά στις προβλέψεις του, τον Άγιο που το όνομα του συμπίπτει με το διαβόητο μνημόνιο. .
Θυμάστε πέρσι τα Χριστούγεννα που ο παραπάνω αστρολόγος είχε προβλέψει σε εκπομπή ότι «αυτός που γεννήθηκε ανήμερα του Αγίου Μνημονίου (εννοώντας τον σημερινό πρωθυπουργό) θα ....
σχηματίσει καινούργια κυβέρνηση, αμέσως μετά τα πεντηκοστά ένατα γενέθλιά του (16 Ιουνίου 2011) » όπως και έγινε. Είχε στείλει μάλιστα την παραπάνω πρόβλεψη , σε όλους τους βουλευτές του κοινοβουλίου με e-mail !!!!!!!.

Τώρα κοιτάξτε τι έκανε ο αθεόφοβος, βάζοντας Γάλλους και Γερμανούς δημοσιογράφους να κάνουν φύλλο και φτερό το ελληνικό εορτολόγιο για να βρουν πότε γιορτάζει ο Άγιος Μνημόνιος .


Πριν ένα μήνα περίπου , δίνοντας συνέντευξη σε δύο ιντερνετικά κανάλια, (ένα Γαλλικό και ένα Γερμανικό), ο Κώστας Διαμαντής δήλωσε με το γνωστό αινιγματικό του τρόπο.


Σαρκοζί και Μέρκελ είναι πιόνια στην Παγκόσμια σκακιέρα. Μην πιστεύετε αυτά που λένε, ούτε ότι ο λόγος που συναντιούνται κάθε σαββατοκύριακο είναι η σωτηρία της Ελλάδας, του ευρώ και της Ευρωπαϊκής ένωσης. Γνωρίζουν πολύ καλά τι έχει προαποφασιστεί και σε πιο σκουπιδοντενεκιέ θα καταλήξουν τα δυσβάστακτα μέτρα που μαζί με το Δ.Ν.Τ. έχουν επιβάλλει στην Ελλάδα .

Απλά , Άγγελα και Νικολά εκτελούν πιστά τις εντολές που τους έχουν δοθεί, στα πλαίσια υλοποίησης ενός παγκόσμιου σχεδίου το οποίο έχουν εκπονήσει κάποιες σίγουρα ψυχοπαθητικές προσωπικότητες που με την οικονομική δύναμη που διαθέτουν , κρατούν την τύχη της ανθρωπότητας στα χέρια τους .
Τα σημεία των καιρών , μας δείχνουν ξεκάθαρα ότι αυτοί που για κακή μας τύχη ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία , ετοιμάζονται σύντομα μαζί με τα τσιράκια τους σε Αμερική και Ευρώπη να προκαλέσουν ένα πραγματικά μεγάλο οικονομικό σοκ σε ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Πιο συγκεκριμένα, πιστεύω ότι αφού περάσουν τέσσερις μήνες ακριβώς από τη γιορτή του Αγίου Μνημονίου **, όλοι αυτοί οι δυνάστες της ανθωπότητας, έχουν προγραμματίσει να οδηγήσουν σε κατάρρευση την παγκόσμια οικονομία, χρησιμοποιώντας το αμερικάνικο δολάριο, σαν πολιορκητικό κριό .


** Στις 16 Οκτωβρίου ολοκληρώνονται ακριβώς τέσσερις μήνες από τη γιορτή του Αγίου Μνημονίου


Αναγνωστρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου