Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

«Σαμαράς και Βενιζέλος παραλίγο να πιαστούν στα χέρια»


Θα μπορούσατε να φανταστείτε τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο να πιάνονται στα χέρια και τον Λουκά Παπαδήμο σε ρόλο «πυροσβέστη» να τους χωρίζει;
Δεν πρόκειται για σενάριο σε ταινία επιστημονικής φαντασίας αλλά για μία άγνωστη πτυχή της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών επί πρωθυπουργίας Λουκά Παπαδήμου, όπως την περιέγραψε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.
Ο κ. Καρατζαφέρης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, σχολίασε, μεταξύ άλλων, τη σχέση των κυρίων Σαμαρά και Βενιζέλου, προχωρώντας μάλιστα σε μια απίστευτη αποκάλυψη.
Όπως υποστήριξε ο ίδιος, κατά τη διάρκεια της τελευταίας σύσκεψης στο Μαξίμου, στην οποία συμμετείχε με πρωθυπουργό, τότε, τον Λουκά Παπαδήμο, οι δύο πολιτικοί αρχηγοί τσακώθηκαν έντονα και ήταν έτοιμοι να πιαστούν στα χέρια.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Καρατζαφέρη, ο κ. Βενιζέλος απευθύνθηκε με υψηλούς τόνους στον Αντώνη Σαμαρά, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος της ΝΔ να εξοργιστεί. Ακολούθησε ένας άγριος καυγάς και εάν δεν είχε παρέμβει ο Λουκάς Παπαδήμος, οι δυό τους θα είχαν «παίξει» ξύλο! 
Ανάλογες αποκαλύψεις με σκηνές απείρου κάλλους θα περιλαμβάνει το βιβλίο του προέδρου του ΛΑΟΣ, το οποίο θα είναι έτοιμο σε λίγους μήνες. 
Πηγή: newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου