Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Δενδιας καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να γίνει κυβέρνηση η …Χρυσή Αυγή.



Κύριο θέμα συζήτησης στην χθεσινή σύσκεψη των δήθεν πολιτικών αρχηγών, εκτός από το θέμα των περικοπών ύψους 11,5 δισ. που ζητά επιτακτικά η τρόικα, ήταν η αντιμετώπιση του διαρκώς διογκούμενου κύματος λαϊκής υποστήριξης που αρχίζει να απολαμβάνει η Χρυσή Αυγή.
Στο πλαίσιο αυτής της "αντιμετώπισης" αποφασίστηκε να αφαιρεθούν οι αστυνομικοί από την προστασία των βουλευτών του κόμματος, έτσι πριν λίγο η χρυσή αυγή απάντησε με εξώδικο στο υπουργείο Προστασίας του...Πολίτη για την απόφαση να αφαιρεθούν όλοι οι αστυνομικοί φρουροί από την φύλαξη βουλευτών της Χρυσής Αυγής - εκτός του γ.γ. του κόμματος Ν.Μιχαλολιάκου - με την αιτιολογία, ότι ένας αστυνομικός δεν μπορεί να λειτουργεί ως προστασία σε ένα βουλευτή που ... παραβαίνει το νόμο! 
Δηλαδή εξέδωσαν και δικαστική απόφαση!
Επίσης, ισχυρή δύναμη της αστυνομίας είναι από νωρίς το μεσημέρι έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και αναζητεί μέλη της τα οποία τυχόν συμμετείχαν στις δράσεις του κόμματος.
Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ι.Τέντες παρήγγειλε σήμερα στους προϊσταμένους των Εισαγγελιών Πρωτοδικών της Αθήνας και του Μεσολογγίου να επισπεύσουν το ταχύτερο την προανάκριση για τις δράσεις της Χρυσής Αυγής κατά των παράνομων λαθρομεταναστών στη Ραφήνα και το Μεσολόγγι, και ζήτησε την επίσπευση των δύο προανακρίσεων των επίμαχων αυτών υποθέσεων, προκειμένου να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν οι δικογραφίες και να διαβιβαστούν στη Βουλή τα αιτήματα άρσης της βουλευτικής ασυλίας, σε περίπτωση που αποδειχθεί εμπλοκή βουλευτών σε παράνομες ενέργειες.

Ετοιμάζουν δηλαδή το νομικό πλαίσιο για να αποβάλουν το κόμμα από την Βουλή και να το κηρύξουν παράνομο, κατά το πρότυπο των ναζιστικών οργανώσεων της Γερμανίας. Αυτό θα αποτελέσει απλά μία βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας.

Η Χρυσή Αυγή, αντιμετωπίζεται με πολιτικό τρόπο αν η κυβέρνηση φανεί αποτελεσματική στην πολιτική ατζέντα που προβάλει το εθνικιστικό κόμμα. Σε διαφορετική περίπτωση, το σύστημα θα θερίσει θύελλες.
You might also like:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου