Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

IC54 - 29.10.2010 - Αθήνα/Θεσσαλονίκη- Η ΞΕΦΤΙΛΑ της κλεψιάς ΤΟΥ ΟΣΕ

Ταξίδευα με τον ΟΣΕ. Ιντερσίτι 54 από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη. Το τρένο είχε 5 βαγόνια-καρότσες (μπλε). Έκλεισα εισητήριο πρώτης θέσης.
Πλήρωσα δηλαδή 15 ευρώ παραπάνω. Η πρώτη θέση υποτίθεται οτι είναι κάτι το πιο άνετο, το διαφορετικό.
Πράγματι, με περίμενε μια απίστευτη έκπληξη. Η πρώτη θέση του Ιντερσίτι 54 σήμερα 29.10.2010 ήταν κουπέ (αλληλοβλεπόμενες θέσεις) 6 θέσεων και μάλιστα ταξίδευα αντίστροφα με την φορά του τρένου. Δε με πείραξε.
Όταν χρειάστηκε να πάω στο κυλικείο διαπίστωσα το απίστευτο: ΟΛΗ Η Β' ΘΕΣΗ ΉΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΟΥΠΕ!!!!ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!Δηλαδή πλήρωσα 15 ευρώ παραπάνω, για να ταξιδεύω σε ένα τρένο με όλα τα βαγόνια ίδια!!!!!!
Όταν ρώτησα το λόγο μου είπαν το απίστευτο: Α. Πράγματι είναι ίδιο όλο το τρένο , αλλά υπάρχει μια μικρή διαφορά...Το κουπέ της Ά Θέσης είναι πιο φαρδύ από το κουπέ της Β΄ Θέσης!!!!Και επίσης,Β.: Αυτό που προσφέρει η Α΄Θέση είνα οτι την επιλέγουν λιγότερα άτομα, άρα ταξιδεύεις με λιγότερο κόσμο απέναντί σου!!!!!!
Αν εσείς καταλάβατε γιατί μας "έκλεψαν" σήμερα από 15 ευρώ τον καθένα ...δώστε μου μια απάντηση. Δεν την έχω ανάγκη, γιατί χαίρομαι που ξεπουλιέται όσο όσο ο ΟΣΕ.Πράγματι, δε αξίζει φράγκο.

Υ.Γ.: Η Β' Θέση είχε και κουρτίνες...ενώ η Ά ήταν ακουρτίνωτη.....


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου