Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Οι ληστές επέστρεψαν 20 ημέρες μετά


Ούτε στόχο άλλαξαν, ούτε… μέσο μεταφοράς οι δύο κακοποιοί που χτύπησαν για δεύτερη φορά μέσα σε 20 ημέρες το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στις ...Κρηνίδες Καβάλας! Την προηγούμενη φορά, οι υπεύθυνοι του υποκαταστήματος είχαν καταφέρει να τους ξεγελάσουν και έφυγαν χωρίς να πάρουν δεκάρα. Τώρα, πάντως, έβγαλαν τα… έξοδά τους!

Ο ένας από τους κακοποιούς που είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα, μπήκε στο υποκατάστημα και με την απειλή κοντόκανης καραμπίνας άρπαξε από το χρηματοκιβώτιο και τα γκισέ περίπου 5.500 ευρώ. Στην συνέχεια διέφυγε μαζί με τον κρανοφόρο συνεργό του που τον περίμενε πάνω στην μοτοσικλέτα του με αναμμένη μηχανή.

Όπως αποδείχθηκε, το δίκυκλο ήταν το ίδιο –κλεμμένο από την Καβάλα- που είχε χρησιμοποιηθεί και στην προηγούμενη απόπειρα, στις 2 Δεκεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι οι δράστες επέστρεψαν για να ολοκληρώσουν αυτό που τότε είχαν αφήσει στη μέση! Τότε, αν και ήταν καλά ενημερωμένοι ότι στα ΕΛΤΑ είχε φτάσει χρηματαποστολή που είχε αφήσει σάκους με εκατοντάδες ευρώ, ο διευθυντής τους είχε παραπλανήσει λέγοντάς τους ότι τα χρήματα είχαν ήδη παραδοθεί στους διανομείς! Πάντως, και αυτή τη φορά οι ληστές κατάφεραν να διαφύγουν.newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου