Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Το ξέρετε εσείς , το ξέρω εγώ , το ξέρουν και οι Βουλευτές...

Ο προϋπολογισμός του 2011 είναι σίγουρο ότι ΔΕΝ θα εφαρμοσθεί...


Αφού τον Μάρτιο η Τρόικα θα ζητήσει νέα αναπροσαρμογή , γιατί τον αναλύουν ανά κωδικό στην βουλή ;;;


Και γιατί εγγράφονται συγκεκριμένα κονδύλια αφού αν πρίν το συγκεκριμένο ποσό έμπαινε η λέξη "Περίπου" θα ήταν πολύ πιο ακριβής ο προϋπολογισμός;;;


Η Βάσω Παπανδρέου έχει φθάσει στα όριά της...


Εξέφρασε από το βήμα της Βουλής τις επιφυλάξεις της για τον προϋπολογισμό λέγοντας ότι είναι αναξιόπιστος με σημαντικά προβλήματα στη στόχευση και στην εκτέλεσή του.


Ο βουλευτής Θωμάς Ρομπόπουλος, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του καθώς παρότι έχει ζητήσει ραντεβού από τον πρωθυπουργό, δεν έχει ακόμη πάρει απάντηση, τόνισε δε ότι συνειδησιακά δεν μπορεί να δεχτεί τις μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις.


Όταν λοιπόν ακούγονται αυτά από τους Βουλευτές της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ τί πρέπει να λένε στις ομιλίες τους οι Βουλευτές της Αντιπολίτευσης;;;




Παρ' όλη την γκρίνια όμως , παρ' όλες τις καταγγελίες οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσουν τον προϋπολογισμό γιατί αλλιώς ΡΙΧΝΟΥΝ την κυβέρνηση και δεν έχουν σκοπό να φέρουν την ρετσινιά αυτή...


Την μεγάλη εκτίμηση που έχουν στον Υπ. Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου οι κ. Καστανίδης και κ. Διαμαντοπούλου μεταφέρουν στις παραπολιτικές στήλες τους ορισμένοι δημοσιογράφοι...


Λέγεται λοιπόν ότι στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου στράφηκαν εναντίον του κ. Παπακωνσταντίνου τόσο ο κ. Χάρης Καστανίδης –σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους – όσο και η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, καθώς και πολλοί άλλοι υπουργοί, μεταξύ αυτών και ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Σωκράτης Ξυνίδης.
Οι ίδιες στήλες μιλάνε και για παρέμβαση του Πρωθυπουργού για να εκτονωθεί η κατάσταση...


Την κατάσταση αυτή δεν την βλέπουμε μόνο εμείς οι Έλληνες...
Την παρακολουθούν και οι ξένοι οίκοι αξιολόγησης και μάλιστα η Fitch εξέδωσε προειδοποίηση για υποβάθμιση της Ελλάδας στο προσεχές διάστημα.
Προσέξτε τώρα τι θα εξετάσει...
Η Fitch «θα εστιάσει στη δημοσιονομική βιωσιμότητα της Ελλάδας μετά τα μέτρα που ελήφθησαν φέτος στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης από ΕΕ και ΔΝΤ».


Θα αξιολογήσει «τις προοπτικές της Ελληνικής οικονομίας και επίσης την πολιτική βούληση και την ικανότητα του Ελληνικού κράτους να εφαρμόσει τα μέτρα επιτυχώς».


Με λίγα λόγια θα μετρήσει την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ της Ελληνικής κυβέρνησης ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου