Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Συνελήφθη ο δράστης, τραυματίας αστυνομικός στη Βόνιτσα


Με επέμβαση της αστυνομίας ολοκληρώθηκε η υπόθεση ομηρίας στη ΔΟΥ της Βόνιτσας. Ο ένοπλος δράστης πυροβόλησε αστυνομικό, για να πέσει στη συνέχεια στα χέρια των αντρών της αστυνομίας, ενώ ο υπάλληλος της Εφορίας, που κρατούσε όμηρο ο δράστης, απελευθερώθηκε. Ο τραυματίας αστυνομικός ... μεταφέρεθηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου.

Νωρίτερα την Τρίτη, ο ένοπλος άντρας είχε εισβάλει στο κτίριο της Εφορίας και απειλούσε να βάλει φωτιά με ένα μπιτόνι γεμάτο βενζίνη! Επί τόπου έσπευσαν αξιωματικοί από την Αστυνομική Διεύθυνση, που προσπάθησαν να διαπραγματευθούν με τον δράστη.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο δράστης διαμαρτυρόταν για τις οικονομικές διαφορές που έχει με την Εφορία, στην οποία είχε πάει, για να ρυθμίσει προσωπική του υπόθεση. Όμως, άρχισε να διαπληκτίζεται με τον υπάλληλο και, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, έβγαλε ένα όπλο που είχε μαζί του.

Ο ένοπλος ανάγκασε τους πελάτες και τους άλλους υπαλλήλους να βγουν έξω από το κτίριο και κράτησε σε κατάσταση ομηρίας μόνο τον υπάλληλο, με τον οποίο διαπληκτιζόταν.

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου