Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012

Σεις, ομόσταυλοι αλήτες της "εθνικής" χωματερής...

Σεις, εκθρέψατε Κοσκωτάδες, Μπόμπολες, και Λαμπράκηδες, που διαμόρφωσαν μια διεφθαρμένη κοινωνία, μια κοινωνία της διαπλοκής και της απάτης.

Σεις, καθιερώσατε τον πολιτικό παρασιτισμό ως το μοναδικό και κυρίαρχο σύστημα στην Ελληνική κοινωνία μας.

Σεις, κάνατε βουλευτές και υπουργούς τους κάθε λογής, Τσοχατζόπουλους, Μαντέληδες, Τσουκάτους, Γιακουμάτους, Κουλούρηδες,...
Ψωμιάδηδες, Τατσόπουλους και Παυλίδηδες που κουνούσαν το δάχτυλο.

Σεις, μοιραστήκατε την εξουσία με ένα σκυλολόι από κουμπάρους, κηφήνες, νύφες, γαμπρούς και μπατζανάκηδες.

Σεις, μοιράσατε λεφτά σε πάμπερς, φάγατε τα λεφτά των φτωχών στο χρηματιστήριο, τα λεφτά των Ταμείων με τα δομημένα ομόλογα και κάνατε πάρτι, με τα λεφτά των Ολυμπιακών έργων.

Σεις, διατηρήσατε το παρωχημένο πελατειακό και παρασιτικό μοντέλο, αν και γνωρίζατε, ότι αυτό μας οδηγεί στην καταστροφή.

Σεις, δημιουργήσατε Βατοπαίδια, Ζήμενς, υποκλοπές, παραδικαστικό, εξαφανίσατε την λίστα Λαγκάρντ και σκορπίσατε τα χρήματα του Ελληνικού λαού, σε υποβρύχια που γέρνουν και Σι Φορ Αι (c4i).

Σεις, υπερασπιστήκατε το κυρίαρχο σύστημα που απεχθάνεται τις μεταρρυθμίσεις, δεν καταγγείλατε το παρόν, αλλά προτείνατε ένα ακόμα πιο οπισθοδρομικό μέλλον.

Σεις, διαμορφώσατε ένα συνδικαλιστικό κίνημα που τραμπουκίζει, του δώσατε απίστευτη δύναμη, που δεν ξέρει κανείς, ποιος είναι ο εργαζόμενος και ποιος ο εργοδότης.

Σεις, εκκολάψατε την ανομία και τώρα χύνετε κροκοδείλια δάκρυα, για τον κίνδυνο που διατρέχει η δημοκρατία μας από την απουσία της Δικαιοσύνης.

Σεις, χορέψατε Αργεντίνικο τάνγκο με χρεοκοπημένους επιχειρηματίες, με τα ΜΜ"Ε" του εκβιασμού και με τα στελέχη του ντόπιου και του ξένου κατεστημένου.

Σεις, δώσατε φωνή και εξουσία σε Πρετεντέρηδες, Ευαγγελάτους, Παπαδάκηδες, Αυτιάδες και Κωστόπουλους και αναδείξατε, μια σαχλή κοινωνία του τίποτα.

Σεις, παίζετε πολιτικά παιχνίδια πάνω στην εξαθλίωση των ανθρώπων, καταδικάζοντας ουσιαστικά μια ολόκληρη γενιά στην πείνα και την δυστυχία.

Σεις, λέτε τόσα ψέματα για την κατάσταση της χώρας, που αναρωτιέται κανείς αν το ψέμα γεννά το δόλο, η ο δόλος γεννά το ψέμα.

Σεις, φορτώσατε τα προβλήματα, στις αδύναμες πλάτες του Ελληνικού λαού και απαιτείτε, να τα πληρώσει αυτός και όχι εσείς που τα δημιουργήσατε.

Για αυτά τα εγκλήματα, αναρωτιέμαι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ του ΚΚΕ και των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα καταθέσετε πρόταση εξεταστικής επιτροπής; Φυσικά και όχι.

Μην ξεχνάτε λοιπόν, ότι την θηλιά στο λαιμό της χώρας, αυτά τα εγκλήματα την φόρεσαν και όχι το μνημόνιο, που για κάποιους, εδώ που οδηγήσατε τα πράγματα, ήταν αναγκαίο κακό.

Σκέπτομαι να είχε την δυνατότητα ο Ελληνικός λαός, να συστήσει εκείνος μια εξεταστική επιτροπή, όχι τύπου λαϊκών δικαστηρίων, ούτε διάτρητων εξεταστικών επιτροπών της βουλής, αλλά μια τίμια και δίκαιη διαδικασία ΜΕ:
  • Κατηγορούμενο όλο το πολιτικό σύστημα και κατηγορητήριο όλα αυτά τα εγκλήματα.
  • Μάρτυρα κατηγορίας την δυστυχία του.
  • Εισαγγελέα την αξιοπρέπεια του.
  • Πρόεδρο την υπερηφάνεια του και
  • Και μάρτυρες υπεράσπισης όλα τα πολιτικά λαμόγια, τους εργολάβους, τους κουμπάρους και τους νεκροθάφτες του.
Αναρωτιέμαι αλήθεια, ποια θα ήταν η ετυμηγορία; ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου