Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012

Η χώρα στην κατάψυξη!

Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές, όμως βροχές και τοπικές καταιγίδες θα σημειώνονται κυρίως στα ανατολικά... 
...τμήματα του Αιγαίου όπου πρόσκαιρα θα είναι ισχυρές.Πτώση της θερμοκρασίας και βόρειοι άνεμοι.
To κύμα της κακοκαιρίας θα συνεχιστεί κυρίως στα βόρεια όπου το χιόνι έφτασε χθες μέχρι και το μισό μέτρο σε κάποιες περιοχές .
Δείτε αναλυτικά τι καιρό θα κάνει σήμερα.
Στην Αττική θα σημειωθούν πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες με πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές. Πολύ γρήγορα αίθριος.
Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 5 και νωρίς το πρωί στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 05 εως 11 βαθμούς κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρώτες πρωινές ώρες με πιθανότητα για ασθενείς τοπικές χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά-ημιορεινά. Πολύ γρήγορα αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και νωρίς το πρωί 7 με 8 μποφόρ.Εξασθένηση απο το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -01 έως 05 βαθμούς κελσίου
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με τοπικές βροχές, χιόνια στα ορεινά-ημιορεινά και βαθμιαία βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις πρώτες πρωινές ώρες με πιθανότητα για ασθενείς χιονοπτώσεις και πολύ γρήγορα αίθριος
ΑΝΕΜΟΙ: Απο βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στην κεντρική Μακεδονία νωρίς το πρωί 7 με 8 μποφόρο με βαθμιαία εξασθένηση..
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στη δυτική Μακεδονία απο μείον (-08) έως 02 βαθμούς κελσίου και πιθανότητα κατά τόπους για ολικό παγετό. Στα υπόλοιπα απο μείον 2ΒΑΘΜΟΥΣ (-02) έως 06 βαθμούς κελσίου και στα ανατολικότερα τμήματα 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη..
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: Στα βορειοδυτικά γενικά αίθριος και απο το βράδυ νεφώσεις. Στα υπόλοιπα πρόσκαιρες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα νησιά τις πρωινές ώρες όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν και πρόσκαιρες καταιγίδες. Τοπικές ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά και τα κεντρικά ημιορεινά νωρίς το πρωί.
ΑΝΕΜΟΙ: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 στο Ιόνιο 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ..
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Απο 02 εως 13 βαθμούς κελσίου. Στην Ηπειρο κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: Πρόσκαιρες νεφώσεις, με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικότερα τμήματα νωρίς το πρωί και ασθενείς χιονοπτώσεις κατά τόπους στα ορεινά και τα κεντρικά ημιορεινά. Πολύ γρήγορα γενικά αίθριος..
ΑΝΕΜΟΙ: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και στα ανατολικά το πρωί τοπικά 7 μποφόρ..
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Απο 02 εως 12 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα περιοριστούν στην Κρήτη και θα εξασθενήσουν
ΑΝΕΜΟΙ: Νοτιοδυτικοί 5 με 6,γρήγορα στις Κυκλάδες βόρειοι βορειοδυτικοί και στην Κρήτη δτικοί τοπικά 7 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: απο 08 εως 14 βαθμούς κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τις πρωινές ώρες κατά τόπους θα είναι έντονα κυρίως στα νότια. Απο το μεσημέρι και απο τα βόρεια σχετική βελτίωση.
ΑΝΕΜΟΙ: Νοτιοδυτικοί 5 με 6 και γρήγορα απο τα βόρεια δυτικοί βορειοδυτικοί τοπικά 7 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Απο 10 εως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
 
Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου