Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Εθνικοί προδότες

Με αφορμή και ένα άλλο άρθρο που διάβασα, θα ήθελα να θέσω το ζήτημα της ανάγκης για εθνική μας κυριαρχία-ανεξαρτησία. Όχι μόνο από τους Γερμανούς και τους υπόλοιπους Ευρωπαίους που μας ξεζουμίζουν, αλλά και από μερικούς δήθεν Έλληνες, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να γεμίζουν τις τσέπες τους, χωρίς να ενδιαφέρονται καθόλου για την Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, να αναφέρω:... 
  1. Δεκάδες οικογένειες φέτος το χειμώνα δεν μπορούν να βάλουν πετρέλαιο στα σπίτια τους. Την ίδια στιγμή τα διυλιστήρια του Βαρδινογιάννη έβγαλαν 180.000.000 ευρώ κέρδη πέρσι. 
  2. Τη στιγμή που μας λένε οι πολιτικοί, ότι δεν υπάρχουν λεφτά και αφήνουν τα παιδιά να λιποθυμούν στα σχολεία από την πείνα, που διώχνουν τους Έλληνες από τη δουλειά και προσλαμβάνουν μετανάστες γιατί μπορούν να τους δίνουν μισά λεφτά, οι εφοπλιστές έδωσαν 7,3 δισεκατομμύρια δολάρια για να πάρουν καράβια και μάλιστα τα 3,2 τα έδωσαν στους Κινέζους!! 
  3. Και ενώ παιδιά λιποθυμούν, αφήνουν τη Νestle να βγάζει 35.000.000 ευρώ κέρδη και ταυτόχρονα να απολύει εργαζόμενους.
Και υπάρχουν δεκάδες ακόμη παραδείγματα...

Το οικονομικό αδιέξοδο, επομένως, θα ξεπεραστεί αν διώξουμε τους προδότες από τη χώρα μας, να σταματήσουν να μας κλέβουν μαζί με τα λαμόγια τους και τους πολιτικούς τους.

αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου