Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Τι δουλειά έχει ο… στρατός στην σύσκεψη για τις διαδηλώσεις της 25ης Μαρτίου;


Μια κυβερνητική σύσκεψη από αυτές που γίνονται μόνο από δικτατορικές ή κατοχικές κυβερνήσεις διεξάγεται σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι πολίτες που είναι διατεθειμένοι να εκφράσουν με κάθε τρόπο την οργή τους για την εξαθλίωση που έχουν οδηγήσει οι κυβερνώντες την ζωή τους και τον τρόπο που έθεσαν υπό ξένη κυριαρχία της Ελλάδα, υποθηκεύοντας ταυτόχρονα τον εθνικό μας πλούτο. Η τρομοκρατημένη ήδη κατοχική κυβέρνηση Παπαδήμου ετοιμάζει σχέδιο
καταστολής. Με αυτόν τον τρόπο αυτό ομολογεί εμμέσως πλην σαφώς τον αντεθνικό και αντιδημοκρατικό χαρακτήρα της, αφού βέβαια δεν θα είχαν να φοβηθούν τίποτα, αν οι πράξεις τους και ο τρόπος που πολιτεύονταν ήταν σύμφωνος με το λαϊκό αίσθημα και τα εθνικά συμφέροντα.
Ο γελοίος υπουργός μη Προστασίας του Πολίτη Χρυσοχοΐδης, είπε στην βουλή για «ισχνές μειοψηφίες, οι οποίες επιχειρούν εν μέσω της κρίσης, εν μέσω του πανικού, εν μέσω της αγωνίας που υπάρχει στους πολίτες να εκμεταλλευτούν και να επιβάλλουν τις δικές τους απόψεις». «Δεν είναι δυνατόν μικρές, ακραίες ομάδες να εμποδίζουν τις κοινωνικές, εθνικές και όποιες άλλες δραστηριότητες σε αυτή τη χώρα»

Γιατί φοβούσαστε τότε τόσο πολύ την… ισχνή μειοψηφία ρε πολιτικέ καραγκιοζάκο;
Στην σύσκεψη θα λάβουν μέρος οι υπουργοί Εσωτερικών Αν.Γιαννίτσης, ο μη έχων αρμοδιότητα για τέτοια θέματα Εθνικής Άμυνας Δ.Αβραμόπουλος, Παιδείας Γ.Μπαμπινιώτης, Δικαιοσύνης Μ.Παπαϊωάννου, Προστασίας του Πολίτη Μ.Χρυσοχοΐδης και Επικρατείας Γ.Σταυρόπουλος και Π.Καψής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου