Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Παρέλαση ενώπιον του πριβέ κλαμπ των χρεοκοπημένων πολιτικών

Μετά την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων για την 25η Μαρτίου χωρίς σοβαρά παρατράγουδα, μπορούμε όλοι να αναφωνήσουμε: Ζήτω η Ελληνική Δημοκρατία. Αυτή για την οποία πολέμησαν τόσες γενιές Ελλήνων και που τώρα είναι σιδερόφρακτη, με ελεύθερους σκοπευτές, χωρίς κόσμο και σε ένα κλίμα πριβέ κλαμπ που μαζεύονται μεταξύ τους, συγχαίρονται για την επιτυχία τους κι έχουν και το θάρρος να κάνουν δηλώσεις για την εθνική παλιγγενεσία.
Να κάνουμε μια πρόταση: Από του χρόνου οι εθνικές εορτές να γίνονται
στο Προεδρικό Μέγαρο. Όπως τα καλοκαίρια που κάνουν δεξιώσεις για την αποκατάσταση της δημοκρατίας, καλούν καμιά 500αριά αργόσχολους, πίνουν τα… μπραντς, κάνουν φιλοφρονήσεις ο ένας με τον άλλο, βάζουν οι συνοδοί τις ωραίες τους τουαλέτες και καμώνονται πως είναι μια ωραία ατμόσφαιρα.
Μέσα στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου δε θα χρειάζεται και τόση πολύ αστυνομία και πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας. Μάλιστα, θα μπορούσαν να ανοίξουν τρύπες στις περιφράξεις και να βλέπουν από εκεί τα αγήματα να περνούν από την Ηρώδου Αττικού.
Ο μόνος φόβος που θα είχαν είναι μήπως φάνε κανένα γιαουρτάκι. Θα μπορούσε βέβαια η κυβέρνηση να απαγορεύσει την παραγωγή γιαούρτης για τους μήνες Οκτώβριο και Μάρτιο ώστε προληπτικά να εξαλειφθεί κι αυτός ο κίνδυνος.
Αν πάλι δεν τους κάνει το Προεδρικό Μέγαρο, θα μπορούσε ο κ. Παπαδήμος να προτείνει το… Εκάλη Κλαμπ. Που να τρέχουν οι πεινασμένοι, οι συνταξιούχοι και οι προδομένοι Ελληνες πάνω στην Εκάλη, οπότε η παρέλαση θα μπορούσε να ολοκληρωθεί μέσα σε κλίμα εθνικής ομοψυχίας.
Μια άλλη πρόταση θα ήταν να γίνουν οι εκδηλώσεις στο… Καστελλόριζο, εκεί που ο Παπανδρέου μας ανακοίνωσε την νέα Ελληνική Δεινοκρατία. Στην εσχατιά της χώρας ποιος να τρέχει να διαμαρτυρηθεί. Το πολύ να περάσει καμιά τουρκική φρεγάτα, αλλά συνηθισμένοι είμαστε από τα σουλάτσα αυτά.
Τέλος, η πιο ριζοσπαστική λύση για να μην υπάρχει η ταλαιπωρία αυτή είναι να αποφασίσει το κλειστό κλαμπ των πολιτικών να καταργήσει τις εθνικές επετείους. Να γλιτώσουν κι αυτοί, βρε αδερφέ, από το φόβο του γιαουρτιού. Θα το ήθελε και η τρόικα άλλωστε, ώστε να έχουμε την προσοχή μας στραμμένη μόνο στα δάνεια και την πληρωμή τους.
antinews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου