Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

O άνθρωπος που θα γινόταν πρωθυπουργός και ευλογεί την ανέγερση του πολυτελούς resort στο Γράμμο, συγκαλύπτει τους βουλευτές που έβγαλαν χρήμα στο εξωτερικό!...

Την ώρα που η Βουλή χτίζει πολυτελή resort στο Γράμμο για τους εθνοπατέρες, ο Πετσάλνικος για μια ακόμη φορά ευτελίζει τους Έλληνες πολίτες.

Απαντώντας στην επιστολή του Προέδρου της Γερμανικής Βουλής υποστηρίζει ότι δεν υπάρχουν βουλευτές που έβγαλαν έξω τα λεφτά τους διαψεύδοντας ακόμη κι αυτόν τον Βενιζέλο που δήλωσε μόλις τη Περασμένη Παρασκευή το αντίθετο...

Να σας θυμίσουμε ότι αυτόν τον κύριο είχε προτείνει ο ΓΑΠ για πρωθυπουργό της...
συγκυβέρνησης. Προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ο Πετσάλνικος σπεύδει να διαψεύσει την ύπαρξη τέτοιων περιπτώσεων παρότι δεν έχει ολοκληρωθεί η σχετική έρευνα!

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που κατέβασε από την ιστοσελίδα της Βουλής το Πόθεν Έσχες των 300!

«Δεν υπάρχουν Ελληνες βουλευτές, όπως προκύπτει από τον σχετικό έλεγχο που έγινε μέχρι τώρα, οι οποίοι να έχουν βγάλει μεγάλα χρηματικά ποσά στο εξωτερικό». Αυτό τονίζει, σε απαντητική του επιστολή προς τον πρόεδρο της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής Νόρμπερτ Λάμερτ, ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος.

Οπως έκανε γνωστό ο ίδιος ο κ. Πετσάλνικος, στην επιστολή του προς τον κ. Λάμερτ διευκρινίζει ακόμα ότι η περίπτωση που είδε το φως της δημοσιότητας αφορά σύζυγο βουλευτή ο οποίος διαθέτει αυτοτελή επιχειρηματική δραστηριότητα και το έμβασμα έγινε μέσα από αυτήν.

Στην ίδια επιστολή, ο κ. Πετσάλνικος αφού αναφέρει ότι «εκτιμούμε την απόφαση στήριξης της γερμανικής Βουλής προς την Ελλάδα», συμπληρώνει ότι και ο ίδιος ο κ. Λάμερτ «γνωρίζει τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλει ο ελληνικός λαός», ενώ υπενθυμίζει τα νομοσχέδια που έχει ψηφίσει η ελληνική Βουλή, όπως την άρση του τραπεζικού απορρήτου για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και την ποινικοποίησή της.

Ο κ. Πετσάλνικος διέψευσε, μιλώντας στους δημοσιογράφους, όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας περί 15 βουλευτών με μεγάλα εμβάσματα στο εξωτερικό.

Οπως είπε, ολοκληρώνονται τις επόμενες μέρες οι διαδικασίες που αφορούν την παροχή εξουσιοδότησης από τους Ελληνες βουλευτές, προκειμένου να ανοίξουν, αν χρειαστεί, οι τραπεζικοί λογαριασμοί τους στην Ελβετία.

Ο πρόεδρος της Μπούντεσταγκ είχε ζητήσει εξηγήσεις από τον κ. Πετσάλνικο αναφορικά με το θέμα της μεταφοράς χρημάτων στο εξωτερικό από Ελληνες βουλευτές, έπειτα από τα σχετικά δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών.

Σε επιστολή του προς τον πρόεδρο του ελληνικού Κοινοβουλίου, ο κ. Λάμερτ υπογράμμιζε ότι οι Γερμανοί βουλευτές έχουν αναστατωθεί με την είδηση περί διαφυγής κεφαλαίων στο εξωτερικό από βουλευτές της χώρας μας και ζητούσε από τον κ. Πετσάλνικο να υποδείξει τρόπους εξάλειψης των αντιδράσεων οι οποίες εκφράστηκαν από μέλη του γερμανικού Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου.

Από το kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου