Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014

ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ.... ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ



Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στο Euroleague Greece για τη νίκη επί της Λαμποράλ, την εμφάνιση του, αλλά και για το γεγονός πώς έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών των ερυθρολεύκων...



Ο Ολυμπιακός επικράτησε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας της Λαμποράλ Κούτσα και έδωσε τέλος στο σερί των τεσσάρων ηττών που είχε στην Euroleague.



Ο Ιωάννης Παπαπέτρου σε 16 λεπτά χρόνου συμμετοχής είχε 13 πόντους με 2/2 δίποντα, 3/3 τρίποντα, αλλά και 2 ριμπάουντ, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και βοηθώντας τους Πρωταθλητές Ευρώπης να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα.



Ο νεαρός φόργουορντ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στους Βάσκους...



"Πιστεύω δεν είναι παρά μία καλή εμφάνιση προσπάθησα να μπω συγκεντρωμένος και να κάνω αυτό που θα μου πούνε οι προπονητές μου, να φέρω ενέργεια στην ομάδα γιατί οι παίκτες που παίζουν τόσο καιρό είναι καταπονεμένοι. Είχαμε και τις απουσίες του Στράτου και του Γιώργου εγώ έπρεπε να φέρω ενέργεια στην ομάδα, από την στιγμή που έγινε αυτό είμαι χαρούμενος", είπε αρχικά ο Έλληνας φόργουορντ.



Για τον τρόπο που έπαιξε ο Ολυμπιακός, απέναντι στην Λαμποραλ Κούτσα, από την στιγμή που η νίκη αποτελούσε μονόδρομο για τους ερυθρόλευκους ο Ιωάννης Παπαπέτρου είπε: "Ήμασταν πολύ προσηλωμένοι και είχαμε μεγάλη συγκέντρωση από το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Δεν μας είχαμε άγχος, αλλά θέλαμε να μπούμε δυνατά και να μην επιτρέψουμε στην Λαμποράλ να διεκδικήσει τη νίκη με τις πιθανότητες που είχε. Αυτό το καταφέραμε και τώρα κοιτάμε την επόμενη αναμέτρηση".



Στη συνέχεια ο Έλληνας φόργουορντ δήλωσε: "Για παίκτες που βρίσκονται σε τόσο υψηλό επίπεδο, αγωνίζονται στον δύο φορές πρωταθλητή Ευρώπης δεν υπάρχει προσωπική διάκριση, πρέπει όλοι να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κερδίσει η ομάδα".



Έπειτα ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναφέρθηκε στον κόσμο, ο οποίος φώναζε το όνομα του, βλέποντας την προσπάθεια που έκανε στο παρκέ: "Είμαι πολύ χαρούμενος. Τους ευχαριστώ για την αναγνώριση, αλλά ο σκοπός μου, όπως και ο σκοπός όλων στην ομάδα είναι να κερδίζουμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για αυτό και τους προπονητές μου για τη σωστή καθοδήγηση. Από εκεί και πέρα, ευχαριστώ τον κόσμο και θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να πετυχαίνει η ομάδα τους στόχους της".



Για τα επόμενα τρία παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος του Top-16 της Euroleague, αλλά και την αναμέτρηση με τη Μάλαγα είπε: "Έχουμε ακόμα τρεις τελικούς. Εμείς κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τη Μάλαγα, να κερδίσουμε εκεί είναι πολύ σημαντικό. Να πάρουμε τη νίκη για να κρατήσουμε τις πιθανότητες μας ζωντανές".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου