Κυριακή, 23 Μαρτίου 2014

Μεσσηνία- Μεγάλο "χτύπημα" στη Μαφία της νύχτας ...Ο κασκαντέρ του Τσάκ Νόρρις ήταν ο εγκέφαλος κυκλώματος

Βασίλης Βαρελάς..
Δεν δίστασε να διατάξει την εκτέλεση παιδιού 2,5 χρόνων..

- Είχε κάνει καριέρα τη δεκαετία του '80 ως κασκαντέρ του Τσακ Νόρρις!

- Οκτώ οι συλλήψεις για εκβίαση στη Μεσσηνία
- Ψάχνουν τον οπλισμό του κυκλώματος οι αρχές


Διαβόητος κακοποιός που βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές της Κέρκυρας φαίνεται πως έκανε "κουμάντο" από το κελί του στο κύκλωμα της Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον αδίστακτο Νονό της Νύχτας Βασίλη Βαρελά, 52 χρονων, γνωστό για τη δράση του στην Πελοπόννησο.

Aπό κασκαντέρ του Τσακ Νόρρις στα κυκλώματα της νύχτας
Ο Βασίλης Βαρελάς εκτίει ποινή κάθειρξη για κατοχή και διακίνηση μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης αλλά και για ηθική αυτουργία στην ανθρωποκτονία ένος Αλβανού και του παιδιού του, το 2011 στις όχθες του ποταμού Πάμισου, στη Μεσσήνη!

Τα δυο θύματα. της"Μαφίας"..Ο 35χρονος πατέρας και ο 2,5 χρονών γιος του..
Το κίνητρο της στυγερής δολοφονίας ήταν το γεγονός πως ο 35χρονος Αλβανός θέλησε να αυτονομηθεί στη διακίνηση κοκαΐνης και το πλήρωσε με τη ζωή του, ωστόσο ο Βαρελάς, γνωστός και ως "Μπιλ ο Καναδός" δεν δίστασε να δώσει εντολή σε συνεργάτη του να εκτελέσει και τον σχεδόν 2,5 χρονών γιο του, που έτυχε να βρίσκεται στο σημείο της δολοφονίας μαζί με τον πατέρα του!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κρατούμενος στις φυλακές της Κέρκυρας, που πάσχει από καρκίνο στο λάρυγγα, συντόνιζε τη δράση του κυκλώματος στην Καλαμάτα, με τη χρήση ειδικού τεχνητού βοηθήματος ομιλίας (λαρυγγόφωνο).

Τη δεκαετία του 80 ο Βασίλης Βαρελάς βρέθηκε στο Χόλιγουντ να κάνει καριέρα ως κασκαντέρ, ντουμπλάροντας τον Τσακ Νόρρις στις επικίνδυνες σκηνές των γυρισμάτων!

Πουλούσαν προστασία - Οκτώ οι συλλήψεις
Οι αρχές έχουν συλλάβει οκτώ άτομα, ηλικίας από 22 μέχρι 48 ετών, ως μέλη του κυκλώματος των νονών της Μεσσηνίας.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για εκβίαση, απόπειρες ανθρωποκτονίας και ανατινάξεις. Η ταρίφα τους στα καταστήματα που πουλούσαν προστασία ήταν από 150 εως 200 € την εβδομάδα.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες, είναι και ο γιος του υπευθύνου ασφαλείας στο δίκτυο τραπεζικών υποκαταστημάτων της Καλαμάτας.

Οι αστυνομικοί διεξάγουν έρευνες προκειμένου να εντοπίσουν  και τον οπλισμό της εγκληματικής ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου