Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014

Γαργάλατα ….γαργάλατα, για να χυθούν τα…. γάλατα.Φαίνετε το Σαμαρικό μασάζ είχε ευεργετικές ιδιότητες στην φραγκόκοτα  .

Σε νέα δήλωση προχώρησε ο Μάξιμος Χαρακόπουλος για το φλέγον ζήτημα με το γάλα. "Αναμένω τη διαμόρφωση του τελικού κειμένου της συμφωνίας για το γάλα το οποίο αρχικώς επρόκειτο να ανακοινωθεί μέχρι και την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής προκειμένου να τοποθετηθώ με τη δέουσα υπευθυνότητα όπως άλλωστε θεωρώ ότι έπραξα μέχρι σήμερα" δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης δείχνοντας ότι είναι έτοιμος να  κάνει κολοτούμπα ξεχνώντας την δήλωση του όπου ανέφερε πως .
«Από την πρώτη στιγμή που έγιναν γνωστές οι προτάσεις της έκθεσης του ΟΟΣΑ για το γάλα, το γιαούρτι και το ελαιόλαδο, διατυπώσαμε τη στερεή επιχειρηματολογία μας για τις συνέπειες που θα έχει η υιοθέτησή τους στην πρωτογενή μας παραγωγή, χωρίς ουσιαστικό κέρδος για τους καταναλωτές. Δυστυχώς, μέχρι σήμερα δεν έχουμε ακούσει πειστικές απαντήσεις. Αντιθέτως, ακούμε διάφορα παραπλανητικά, έως φαιδρά, για εμφιαλωμένο γάλα ημέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου