Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Τα ονόματα των δημάρχων στην «λίστα Νικολούδη»





Παραδόθηκε στη Βουλή η περίφημη «λίστα Νικολούδη», όπου αναφέρονται τα ονόματα συνολικά 75 δημάρχων και περιφερειακών συμβούλων, οι οποίοι εντοπίστηκαν με «προβληματικά» πόθεν έσχες, και ασφαλώς δεν μπορούσε να λείπει ο …ΚΟΥΡΑΚΗΣ του Ηρακλείου.  

Η λίστα παραδόθηκε στα μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, και περιλαμβάνει όσους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν κατέθεσαν καν πόθεν έσχες ή το κατέθεσαν ελλιπές, με λάθη. Σύμφωνα με πληροφορίες, όσοι διαπιστώθηκε πως έχουν πόθεν έσχες, όπου εντοπίστηκαν λάθη, είναι σε «δυσμενέστερη θέση» από αυτούς που δεν το κατέθεσαν καθόλου.

Ο Παναγιώτης Νικολούδης έστειλε στη Βουλή τον κατάλογο με τους 75 δημάρχους και περιφερειακούς συμβούλους για τους οποίους έχει επέμβει ο εισαγγελέας σχετικά με τη δήλωση πόθεν έσχες.

Η αποκάλυψη της «λίστας Νικολούδη», μεταξύ άλλων αναδεικνύει τους δημάρχους ως «πρωταθλητές» στο «σπορ» της φοροδιαφυγής και του μαύρου χρήματος.  Η δημοσιοποίηση των ονομάτων των εκλεγμένων τοπικών αρχόντων, γίνεται λίγο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς οι δήμαρχοι με τα «προβληματικά» πόθεν έσχες βρίσκονται υπό εισαγγελική έρευνα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου