Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Να αναστήσουμε τις αξίες μας!

Ο ελληνισμός ( «λαός σχεδόν μυθικός», κατά τον Πρύτανη της Οξφόρδης Τζ. Μπόουρα , λαός « θεών κατά τους ηρωικούς χρόνους της Ελλάδος», κατά.....


τον Γάλλο Ακαδημαϊκό Έντ.Ντριό) δεν επιβίωσε τυχαία και συμπτωματικά κατά τα 11:000.000 έτη που διέρρευσαν από τον «Τριγλιανό άνθρωπο» του Άρη Πουλιανού. Επέζησε χάρη στα ιδανικά , τις αξίες, στην πνευματικοπολιτιστική του ενότητα- αυτά που έλειπαν από ογκωδέστερους κατά πολύ λαούς, τους οποίους κατάπιε η χοάνη του χρόνου. Δυστυχώς , μετά την πριν από σαράντα περίπου χρόνια εντολή ,προς την οποία έσπευσαν να συμμορφωθούν «τα τσακάλια και οι ύαινες της ελληνικής πολιτικής», του άθλιου Αυστρακογερμανοαμερικανοεβραίου Kissinger ( «πρέπει να πλήξουμε τους Έλληνες στους θεσμούς , στη θρησκεία, στη γλώσσα , στις παραδόσεις , στα ήθη και έθιμα , στην εθνική ενότητα»!), η χώρα τούτη ( «κοιτίδα της λευκής ή άριας ή ευρωπιδικής φυλής και λίκνο του παγκόσμιου πολιτισμού», κατά τον κορυφαίο ανθρωπολόγο Ανρί Βαλουά) πορεύεται ολοταχώς προς τον αφανισμό: το 2035 τον πληθυσμό της θα συγκροτούν κατά το ήμισυ αλλοεθνείς και το 2080 θα αντιστοιχούν 12.000.000 ξένοι σε 3.500.000 θλιβερά κατάλοιπα της φυλής των Ελλήνων…..

Υφίσταται μία και μοναδική οδός εθνικής σωτηρίας: Η απαλλαγή από τα μη αφομοιώσιμα αλλοδαπά στοιχεία , που στάλθηκαν εσκεμμένα για τον εξισλαμισμό και την εξαφάνιση της πατρίδας των Σωκράτη , Πλάτωνα, Αριστοτέλη , Ιπποκράτη , Ισοκράτη , Αισχύλου , Ευριπίδη , Σοφοκλή , Φειδία , Ικτίνου , Ομήρου , Ηροδότου , Θουκυδίδη , Λεωνίδα , Φιλίππου , Μεγάλου Αλεξάνδρου και η αναστήλωση των τρισμέγιστων διαχρονικών ιδανικών και αξιών της. Αυτών που την κράτησαν όρθια ( με τελική επιβολή) κατά τους μακρούς χρόνους της ρωμαϊκής κατοχής. Και που της επέτρεψαν να υψώσει τη χαλύβδινη Εθνεγερσία της κατά της δουλείας στους απόβλητους των μογγολικών στεπών και βαρυνόμενους με έξι γενοκτονίες κατά τον εικοστό αιώνα προγόνους του Ερντογάν και της Τσιλέρ.

Να επιστρέψουμε στις αξίες , που γέννησαν τη μητέρα γλώσσα ( 6.000.000 λέξεις , 72.000.000 παράγωγα από τον Όμηρο ως το 1453!) , τους πέντε αιγαιϊκούς πολιτισμούς , όλους τους τομείς επιστήμης , λογοτεχνίας και τεχνών , τις Αμφικτιονίες και τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.

Βήμα σημαντικό και αποφασιστικό η επαναπροσέγγιση των εκλεκτών συγγραφικών πονημάτων και ο επανεμπλουτισμός των βιβλιοθηκών μας. Τα βιβλία , τα καλά βιβλία , είναι μέσο σωτηρίας και επιβίωσης , καθώς θα αναστήσουν τους δεσμούς της διαχρονικής εθνικής παράδοσης , μακριά από τα βάρβαρα βάραθρα της εκφυλιστικής και υποτελούς στα διεθνή κεφάλαια αφελληνιστικής «παγκοσμιοποίησης». Το αξίζει το Λάβαρο της Αγίας Λαύρας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου