Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Εξακολουθεί το μπάχαλο στη ΔΕΗ και κανείς δεν έχει την τσίπα να ενημερώσει...! Γομάρια ξυπνάτε θα έχουμε θύματα


Επειδή φυσάει βοριάς και δεν κάνει τόση ζέστη χαλαρώσατε;
Και τους ασθενείς που χρειάζονται μηχανική υποστήριξη στο σπίτι τι θα τους κάνουμε ρε;
Ξυπνάτε ρεμάλια! Τουλάχιστον βγάλτε ανακοινώσεις με τις περιοχές!


- Εν αναμονή της σημερινής λίστας με τις.. υποψήφιες περιοχές για διακοπές
- Μετά τις 10 το πρωί οι ανακοινώσεις - Εκτός λειτουργίας 16 εργοστάσια
- Θα γίνει νέα συνάντηση ΓΕΝΟΠ - Παπακωνσταντίνου;
Μετά από τον πανικό που προκλήθηκε με τις χθεσινές συνεχόμενες ανακοινώσεις (με αρκετή καθυστέρηση) για τις περιοχές όπου θα κοβόταν βάσει προγράμματος το ρεύμα, αλλά που σε ελάχιστες περιπτώσεις τελικά κόπηκε το “αλαλούμ” συνεχίζεται.

Μετά την έναρξη των επαναλαμβανόμενων 48ωρων κινητοποιήσεων της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ οι αρμόδιοι άναψαν το πράσινο φως για εκ περιτροπής διακοπές “αν χρειαστεί” το σχέδιο βγήκε, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις δεν ήρθαν και οι διακοπές, απλά ο κόσμος “μπήκε στην πρίζα” χωρίς λόγο!


Από χθες ο ένας πετάει το μπαλάκι στον άλλο. Η ΓΕΝΟΠ απεργεί και πετάει τη μπάλα στην Κυβέρνηση, η ΔΕΗ στη ΓΕΝΟΠ λέγοντας ότι δεν έχει μονάδες για να δώσει ρεύμα και στη μέση ο ΔΕΣΜΗΕ ... με το διακόπτη στο χέρι λέει ότι θα τον κατεβάσει αλλά...


Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΔΕΗ, Κίμων Στεργιώτης ήδη από χθες δήλωνε στο newsit ότι όλα είναι ανοιχτά.

«Αν δεν έχουμε εντολή από το ΔΕΣΜΗΕ που έχει συνολική εικόνα για την κατανομή της ηλεκτρικής ενέργειας σε όλη την Ελλάδα, δε μπορούμε να λέμε τίποτα μονομερώς. Κρατήστε επιφυλάξεις για τη συνέχεια»

Με λίγα λόγια μείνετε συντονισμένοι στο Newsit για να δείτε έγκαιρα τις ανακοινώσεις της ΔΕΗ για το που θα γίνουν (αν γίνουν) διακοπές σήμερα.


newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου