Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Σοβαρό επεισόδιο με τον Πάνο Καμμένο και αστυνομικό

Πήρε το «κουμπούρι» του και άρχισε να πυροβολεί λεκτικά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Παναγιώτης Καμμένος ,ο οποίος είχε έντονο επεισόδιο με αστυνομικίνα στην είσοδο της Βουλής και κατ’επέκταση με το φρούραρχο και όλη την ασφάλεια του Κοινοβουλίου.

Ο βουλευτής άρχισε να ουρλιάζει και να βρίζει τον φρούραρχο, αποκαλώντας τον εγκάθετο που δεν ξέρει να κάνει τη δουλειά του.

Ο νέος υφυπουργός Οικονομίας Παντελής Οικονόμου,η πρώην υφυπουργός Άννα Νταλάρα,ο βουλευτής Πέτρος Ευθυμίου, η πρώην υπουργός Μιλένα Αποστολάκη ,το προεδρείο της Βουλής και δημοσιογράφοι είδαν ένα...
Πάνο Καμμένο όπως δεν έχουν ξαναδεί.

Όλα ξεκίνησαν όταν η αστυνομικός στην είσοδο της Βουλής ζήτησε από το βουλευτή ή από το δημοσιογράφο που τον συνόδευε να περάσει την τσάντα του από τη μαγνητική πύλη καθώς χτύπησε συναγερμός για μεταλλικό αντικείμενο.

Ο βουλευτής ισχυρίζεται ότι η όμορφη αστυνομικίνα ζήτησε να τον ελέγξει αν οπλοφορεί.

«Είστε απαράδεκτοι ,φέρτε μου εδώ τον φρούραρχο, δεν είναι δυνατόν να ζητάτε να κάνετε έλεγχο σε έναν βουλευτή με δεκαοκτώ χρόνια θητείας. Είστε χούντα και εγκάθετοι. Τα ίδια έκανε προχθές ο φρούραρχος και στο Γιάννη Δημαρά . Τον έσπρωξε! Φέρτε μου εδώ τον εγκάθετο φρούραρχο του ΠΑΣΟΚ να του πω ότι είναι φρούραρχος της Βουλής και όχι της κυβέρνησης»ούρλιαζε ο βουλευτής βγάζοντας τη μισή βουλή στο διάδρομο να δει τη συμβαίνει.

Η αστυνομικίνα πέτρα το σκανδάλου προσπαθούσε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα αλλά ο βουλευτής δεν έλεγε να ηρεμήσει. Ούτε η Άννα Νταλάρα κατάφερε να σβήσει τη φωτιά καθώς ο Παναγιώτης Καμμένος αισθανόταν βαθύτατα προσβεβλημένος.

Κάποια στιγμή τον πλησιάζει ένας γκριζομάλλης και του λέει ότι είναι από το γραφείο του προέδρου Φίλιππου Πετσάλνικου κι αν μπορούσαν να μιλήσουν ήρεμα.

Ο βουλευτής αντί να ηρεμήσει έγινε χειρότερα και αρπάζοντάς τον από το μπράτσο τον απομάκρυνε λέγοντάς του να φύγει να πάει να φροντίσει για κανα ελικόπτερο ώστε να μπορέσει να έρθει από την Καστοριά ο πρόεδρος της Βουλής.

Και όταν ήρθε ο φρούραρχος τότε τους άκουσε όλη η Βουλή ,η Βασιλίσσης Σοφίας ,η Αμαλίας μέχρι και οι αστυνομικοί βάρδιας στον Εθνικό Κήπο.

Ο Παναγιώτης Καμμένος μιλώντας στους δημοσιογράφους διευκρίνισε πως η οργή του ξεκίνησε από την απαράδεκτη συμπεριφορά της αστυνομικίνας. Ο ίδιος ο βουλευτής λέει πως δεν οπλοφορούσε και ότι ο ήχος στο μηχάνημα ήταν εξαιτίας του κινητού του.

Το θέμα που δημιουργήθηκε θεωρείται πολύ σοβαρό και θα έχει και συνέχεια καθώς ο βουλευτής είπε ή αυτός θα παραιτηθεί ή ο φρούραρχος. Δράμα η κατάσταση. Ήδη από την Νέα Δημοκρατία ζήτησαν να ενημερωθούν για το περιστατικό.
Από zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου