Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Μεσσηνία: Ληστές κλείδωσαν κοσμηματοπώλη στην τουαλέτα


Σοκαρισμένος αλλά ζωντανός!
Άλλο ένα κοσμηματοπωλείο στην Μεσσηνία έγινε στόχος ληστείας από δύο άγνωστους κακοποιούς που ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη, τον κλείδωσαν με την βία στην… τουαλέτα του καταστήματός του και στην συνέχεια άρπαξαν ανενόχλητοι χρυσαφικά πολύ μεγάλης αξίας!

Ο ηλικιωμένος επιχειρηματίας πέρασε πάνω από πέντε ώρες κλειδωμένος στο στενόχωρο WC ώσπου, αργά τη νύχτα, μια γειτόνισσα άκουσε τις φωνές του καθώς καλούσε σε βοήθεια και τον απελευθέρωσε! Όμως, ήδη οι ληστές που είχαν εισβάλει στο μαγαζί νωρίς το απόγευμα, βρίσκονταν πολύ μακριά! Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του άτυχου εμπόρου, πήραν μαζί τους χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας άνω των 100.000 ευρώ.

*** Στην κοσμοπολίτικη Νάουσα της Πάρου χτύπησαν ένοπλοι κακοποιοί, που είχαν στήσει ενέδρα μέσα στη νύχτα σε απόμερο δρόμο. Οι δράστες πετάχτηκαν ξαφνικά μπροστά σε ένα αυτοκίνητο, αναγκάζοντας τον οδηγό του να σταματήσει και στη συνέχεια, τον ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου, του άρπαξαν όσα χρήματα είχε πάνω του και εξαφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι.

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου