Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

O Δήμος Αθηναίων είναι για τα πανηγύρια! Είναι επίσημο!


O Χριστός και η Παναγία πια με τον Καμίνη και τον Συνδυασμό του
Να πωλείται ηρωίνη στα σούπερ μάρκετ πρότεινε αντιδήμαρχος του Καμίνη
Ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας, Τάσος Αβραντίνης, έκανε την πρόταση, στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο.

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας έγινε συζήτηση για τη μεταφορά μονάδας του ΟΚΑΝΑ στο νοσοκομείο 'Ελπίς", που ανήκει στο Δήμο ΑΘηναίων.

Κατά τη συζήτηση το λόγο πήρε ο Τάσος Αβραντίνης (αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Πολεοδομίας και αντιπρόεδρος της Δράσης του Στέφανου Μάνου) και έκανε μια πρόταση για να αλλάξει η εικόνα του κέντρου σε σχέση με τους ηρωινομανείς.

Πρότεινε να γίνεται ελεύθερα η διακίνηση ηρωίνης από τα σούπερ μάρκετ! Από την παράνομη διακίνηση δηλαδή κατευθείαν στο καλάθι της νοικοκυράς!

Έτσι πιστεύει ο συνεργάτης του δημάρχου, Γιώργου Καμίνη, ότι θα λυθεί το πρόβλημα με την ηρωίνη στην Αθήνα, αν καταργηθεί η απαγόρευσή της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Αβραντίνης εκφράζει αυτές τις απόψεις, καθώς μόλις το περασμένο Σάββατο, σε άρθρο του στην "Καθημερινή", ζητούσε και πάλι την κατάργηση της απαγόρευσης, ενώ ανέφερε ότι "η Δράση είχε υιοθετήσει στο πρώτο της συνέδριο την νόμιμη συνταγογράφηση της ηρωίνης από τους γιατρούς σε όσους χρήστες το επιθυμούν".

Μαζί με το γάλα λοιπόν, σύμφωνα με τον Αβραντίνη να ψωνίζουμε και ηρωίνη (με το κιλά;), μπας και ξεχάσουμε μνημόνια, μεσοπρόθεσμα και τα προβλήματα του Δήμου Αθηναίων.

ΥΓ.: Σημειώνουμε ο Τάσος Αβραντίνης είναι ο ίδιος άνθρωπος που ζητούσε να μη γίνει καμία πρόσληψη στον δήμο της Αθήνας και αντίθετα να γίνουν απολύσεις, πιστός στο δόγμα του αρχηγού του, Στέφανου Μάνου, ότι για να σωθεί η Ελλάδα πρέπει να απολύσουμε και να πουλήσουμε.

parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου