Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Θέλουν συνάντηση με τον Βενιζέλο! Μόνο αυτό του έλειπε τελικά!


Όχι ότι δεν έχουν δίκιο οι άνθρωποι αλλά ας είμαστε ρεαλιστές!
Ούτε να κοιμηθεί δεν προλαβαίνει...!
Επιστολή Ζημιωθέντων της Ασπίς Πρόνοια

Να βρεθεί λύση για τους ασφαλισμένους της Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value, των οποίων έχει ανακληθεί η άδεια λειτουργίας, ζητεί σε επιστολή προς τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, ο Σύλλογος Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια.

Ο σύλλογος ζητά να οριστεί συνάντηση με τον υπουργό και όπως αναφέρει στην επιστολή: «εξαιτίας της ανάκλησης άδειας των ασφαλιστικών εταιρειών Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες βιώνουν από τραγικές μέχρι πολύ δυσάρεστες καταστάσεις. Το πρόβλημα αυτό θα μπορούσε να είχε μετατραπεί σε τεράστια ευκαιρία αν είχε λυθεί την ώρα που έπρεπε από τον προκάτοχό σας. Θα αποτελούσε τεράστια ευκαιρία γιατί ο ασφαλιστικός θεσμός σήμερα θα θεωρείτο μια ασφαλής και υγιής διέξοδος και θα συνεισέφερε πολλαπλά έσοδα στα κρατικά ταμεία -και αποσυμφόρηση των κρατικών νοσοκομείων- αντί να αντιμετωπίζεται κι αυτός με δυσπιστία και προκατάληψη, λόγω της αβεβαιότητας και έλλειψης εμπιστοσύνης η οποία είναι απότοκος των ανακλήσεων.

Παρά το γεγονός όμως της χρυσής ευκαιρίας που χάθηκε, το γεγονός της δικής σας αρμοδιότητας πλέον επί του ζητήματος, επαναδημιουργεί το σημείο του άριστου timing για πολιτική επίλυση του ζητήματος αντί της αποφασισμένης πλέον προσφυγής των ασφαλισμένων στα διοικητικά δικαστήρια».

newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου