Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΤΣΟΣ - ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ . ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Η....ΑΙΤΙΑ !!!

Ένα ανολοκλήρωτο πάθος που σιγόκαιγε για χρόνια και βρήκε επιτέλους την ευκαιρία να εκδηλωθεί, είναι ο πραγματικός λόγος που έκανε τον Γιώργο Κύρτσο να αιφνιδιάσει τους πάντες και να ενταχθεί στο «ΛΑΟΣ»

Το άγνωστο τατουάζ του Γιώργου Κύρτσου που αποκαλύπτει το παλιό πάθος για τη Βάνα Μπάρμπα που σιγόκαιγε.
Μπορεί για τους περισσότερους, η είδηση της προσχώρησης του «κεντροδεξιού» Γιώργου Κύρτσου στη θέση του εκπροσώπου τύπου ενός κόμματος της λαϊκής δεξιάς, να μοιάζει με πρωταπριλιάτικο αστείο. Όμως μερικές φορές, όπως μας έχει μάθει η ζωή και τα άρλεκιν, το πραγματικό πάθος, είναι ικανό να ξεπεράσει ταξικούς περιορισμούς και συμβάσεις και να παρασύρει στο πέρασμά του όλα τα εμπόδια.
Έτσι, μόλις μια ημέρα μετά την ανακοίνωση ότι η Βάνα Μπάρμπα κατεβαίνει στις εκλογές με το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη, ο εκδότης της City Press ένοιωσε την παλιά φλόγα να φουντώνει. Το απωθημένο πάθος που κατά πάσα πιθανότητα σιγόκαιγε τόσα χρόνια, αναζοπυρώθηκε και ξεπέρασε όλα τα προσχήματα, τα «πρέπει» και τις αστικές αναστολές που το κρατούσαν καταπιεσμένο. 
Η σχέση των δύο, νέων πολιτικών πουλέν του Γιώργου Καρατζεφέρη, ξεκινάει από τα φοιτητικά χρόνια, όταν ο νεραός τότε και πολλά υποσχόμενος φοιτητής, γνώρισε την χυμώδη ηθοποιό σε ένα φιλανθρωπικό ραδιομαραθώνιο. Η έλξη μεταξύ τους ήταν ανεξέλεγκτη. Πέρασαν μερικές ώρες ασυγκράτητου πάθους, (εκείνος μάλιστα την ώρα που έπαιρνε προσφορές πρόλαβε και χτύπησε ένα τατουάζ με την εικόνα της Βάνας στο μπράτσο του), αλλά οι ταξικές διαφορές και οι ασύμβατες επαγγελματικές πορείες, τους χώρισαν. Εκείνος ακολούθησε την εύκολη καριέρα του κεντροδεξιού, ενώ εκείνη δοκίμασε την τύχη της στον πιο δύσκολο καλλιτεχνικό δρόμο: Τις βιντεοταινίες
Από τότε, όποτε συναντιόταν οι δυό τους, σε κάποιο πάνελ ή στους διαδρόμους του ALTER, πάντα φρόντιζαν να τηρούν τα προσχήματα. Όμως από ό,τι φαίνεται, έπρεπε να έρθει η κατάρευση του δικομματισμού για να απελευθερώσει τα πρωτόγονα ένστικτα και να βγάλει στην επιφάνεια τα πραγματικά «θέλω». Και έτσι, πλέον ο Γιώργος Κύρτσος δεν θα είναι υποχρεωμένος να φοράει μακρυμάνικα για να κρύβει το τατουάζ από το παρελθόν. Και η Βάνα θα πάψει να ντρέπεται για την καριέρα του Γιώργου. Γιατί πλέον τους δυό τους θα τους χωρίζει μόνο μια μεσοτοιχία με το γραφείο του προέρδου, κ. Καρατζαφέρη...         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου