Σάββατο 7 Απριλίου 2012

ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟ - ΣΤΑ !...


΄Εχουν χάσει το μπούσουλα και κάθε μέτρο, βγαίνουν και λένε ένα σωρό μαλακίες, που προκαλούν τον κοινό νου και, φυσικά, το λαό.

Ο κολαούζος Κουκουλόπουλος βγήκε στα κανάλια και μιλώντας για τον τραγικό αυτόχειρα της Πλατείας Συντάγματος, αμόλησε, με το γνωστό κουτσαβάκικο ύφος του, την κοτσάνα, για το ότι ο 77χρονος καλό θάταν να ήταν εδώ και σαν φαρμακοποιός, να μας έλεγε το «πως η φαρμακευτική δαπάνη από 5 δισ € το 2005, πήγε στα 9 δισ !...». Μιλάμε για χοντρομαλακία του κερατά, για ισοπέδωση των πάντων και για προκλητική, όσο και γελοία απόπειρα, πολιτικής αντιπαράθεσης με έναν νεκρό !

Το αφεντικό Βενιζέλος ακούστηκε πως «τα πήρε» με τον μπάτλερ του, αλλά χτυπώντας τον με τη …σκούφια του, ήταν, ακόμα, πιο προκλητικός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel». 

Αφού διαβεβαιώνει ότι οι δανειστές της Ελλάδας θα πάρουν πίσω τα χρήματά τους, επισημαίνει ότι «ο Γερμανός φορολογούμενος επωφελείται από την καλή τοποθέτηση των χρημάτων που κάνει η κυβέρνηση του», καθώς, όπως εξηγεί, «ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών μπορεί να δανείζεται χρήματα σχεδόν χωρίς κόστος και στη συνέχεια, μας τα δανείζει έναντι ορισμένου επιτοκίου» !
Και συνεχίζοντας, αραδιάζει το …ακαταμάχητο επιχείρημα, πως «μ΄ αυτόν τον τρόπο, η Γερμανία κέρδισε από την Ελλάδα περί τα 400 εκατομμύρια ευρώ τα δύο τελευταία χρόνια !...». Ναι, ακριβώς, όπως το διαβάζετε, καλοπιάνει, ο αθεόφοβος, τους γερμανούς, αδιαφορώντας αν, ταυτόχρονα κάνει, εμάς τους έλληνες …τούρκους !
Δηλαδή, ο «ικανός» αρχηγός, δεν αφήνει καμιά αμφιβολία, για το δίκιο που θάχει, αύριο, ο κάθε …καμένος, να βροντοφωνάζει, πως οι τελευταίες περικοπές των συντάξεων, έγιναν για το κέρδος της Γερμανίας !

Μ΄ αυτά και μ΄ αυτά το ΠΑΣΟΚ βαδίζει, υπό τη νέα ηγεσία του, στην …επανασύνδεσή του με το λαό και σ΄ ένα …αξιοπρεπές εκλογικό αποτέλεσμα !...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου