Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Παρ' ολίγον ...Πραξικόπημα.!


Δεν μπορουσα να κρατησω τα νευρικα γελια.! Αδικα καθαριζα τα γιαλια μην πιστευοντας στα ματια μου.
Δυστυχως ο,τι εβλεπα ηταν η δραματικη αληθεια. 
Ενας ασυνταχτος οχλος αλητο-κοιλαραδων σηκωσε τα ρολα της εισοδου και ως τουρκικο ασκερι, εισηλθε αλαλαζωντας «απεργια-ουάκμπαρ», «απεργια ουακμπαρ» στο στρατόπεδο του Πενταγωνου, ως εάν ητο σχολειο ή εκκλησια.. Αφαντοι οι σκοποι, η φρουρα, οι αξιωματικοι, οι περιπολοι...
Ενας γεναιοτατος αξιωματικος της αστυνομιας μονος κι ερημος προσπαθουσε να πειση... τον οχλο να συμπεριφερθη αναλογως του χωρου..
Φευ όμως..
Ο αλαλαζων οχλος με καδρονια και μαυρα πανια κατελαβε την εισοδο του κτιριου καθοδηγουμενος απο τύποις βουλευτες κατ ουσιαν επαγγελματιες καθοδηγητες και διοργανωτες στρατευμενων βανδαλων. 
Εκπληκτος ειδα τον αρχηγο του ΓΕΕΘΑ, στρατηγο Μιχαήλ Κωσταράκου να προσπαθη να ηρεμιση τα πνευματα χωρις να αντιλαμβανεται την γελοιοτητα της εικονας. 

Αργοτερα η παρουσια των ΜΑΤ απεδειξε ότι ευτυχως εχουμε και αστυνομια να προστατευη τον στρατο μας..
Αθελα μου ελθε στη σκεψι μου το αρθρο της Κυριακης πρωινης εφημεριδας μεγαλου ..."Βηματος" που παρ ολιγον να μας πειση ότι η Δημοκρατουρια μας κινδυνεψε από πραξικοπημα που θα οργανωνε ο στρατος… 

Όμως η πορεια μας είναι προδιαγεγραμμενη. 

Η αφελεια-ευπιστια των νεοελληνων, ο λαικισμος, η δειλια των πολιτικων... 
Τα εκνομα κομματα της αριστερας που νομιζουν ότι ηγγικε η ωρα να παρουν την ρεβανς και να κανουν την Ελλαδα Μελιγαλα...
Το ανιατο καρκινικο κρατος η ιερη αγελαδα των δημοσιων οκνων χαραμοφαηδων.. Τα πανεπιστημια και τα σχολεια των αμορφωτων νεοκουμμουνιστων οδηγουν με μαθηματικη ακριβεια τους ελληνες με τα χρηματα τους,που δημιουργουν και αξιζουν εκτος ελλαδικης ελλαδος.. Εδω θα μεινουν οι τεμπελαραδες του δημοσιου, οι αρχισυνδικαλησταραδες «απεργοι ουακμπαρ» Μπαλασσοπουλοι και Φωτοπουλοι, οι κρατικοδιαιτοι τα κομμωτηρια τα περιπτερα και οι αδυναμοι που δεν μπορουν να φυγουν. 

Ετσι η Ελλαδικη Ελλαδα που γνωρισαμε, η νεα σοβιετια θα υποστη το τελος της, ενώ οι δημιουργοι θα δημιουργουν πλουτο με την ευφυΐα την εργατικοτητα σε ελευθερες χωρες με νομους και αρχες....

Όταν το ελλαδικο παραμορφωμα του καρκινικου δημοσιου αργα ή γρηγορα θα αυτοκαταρρευσει όπως το τειχος του αισχους και οι κρατικοδιαιτοι θα εξαφανισθουν όπως τα ποντικια στο ναυαγιο, τοτε και μονο τοτε οι δημιουργοι οι επιχειρηματιες οι επενδυτες, οι επιστημονες θα επιστρεψουν για να ανοικοδομησουν πανω στα ερειπια των αρπαγων την Νεα Ελλαδα.
You might also like:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου