Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Γαμώ την ξεφτίλα σας. Το ΥΕΘΑ αδυνατεί να ...προστατέψει το "στρατηγείο" του και ρίχνει ευθύνες στην ...Αστυνομία.!

Η Ελληνική ξεφτίλα στο μεγαλείο της...
Παγκόσμια πρωτοτυπία στο Ελλαδιστάν, όπου οι Ένοπλες δυνάμεις της Χώρας, καλούν την ...Αστυνομία για να τους προστατέψει από μια χούφτα αριστερόστροφων αληταράδων εργαζομένων στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά οι οποίοι υπό την καθοδήγηση των κρατικοδίαιτων αναρχοσυνδικαλισταράδων του κώλου, εισέβαλαν σήμερα στο στρατηγείο των Ελληνικών ενόπλων Δυνάμεων, ωσάν να επρόκειτο περί εισόδου σε ...παιδική χαρά. 
Και αντί να "πέσουν κεφάλια" αυθημερόν από τον αν-αρμόδιο υπουργό και πρώην δημοσιογραφίσκο Πάνο Παναγιωτόπουλο, κύκλοι του δημοσιοϋπαλληλικού πλέον ΥΕΘΑ επιρρίπτουν ευθύνες στην Αστυνομία γιατί (άκουσον - άκουσον) "οι αστυνομικοί ΔΕΝ αξιολόγησαν σωστά το ρίσκο που είχε η συγκεκριμένη συγκέντρωση" της ερυθρόχρωμης τσογλαναρίας, φωτογραφίζοντας ευθέως ως υπεύθυνο τον επικεφαλής Αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. επειδή ...δεν ζήτησε εγκαίρως ενισχύσεις.!
Γαμώ την ξεφτίλα σας... Αυτό το "μπαλάκι" των ευθυνών που το πετάτε "πίνγκ - πόνγκ", πότε θα το γεμίσετε με εκρηκτικά και ως καμικάζι θα το βάλετε υπό ...μάλης;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου