Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Ολη η αλήθεια για το δήθεν Πραξικόπημα του Στρατού

Τι σχέση έχει με την διαταγή καταστολής όχλου;
 Γιατί ξαναζεσταίνουν μια ιστορία την στιγμή που στη γειτονιά μας ηχούν τα τύμπανα του Πολέμου; Γιατί στοχοποιούν τον Στρατηγό Φ.Φραγκούλη; 
Τί κρύβεται πίσω από αυτή την άθλια επιχείρηση;

Η υπόθεση του δήθεν «πραξικοπήματος» που ετοίμαζαν οι Ένοπλες Δυνάμεις υπό την αρχηγία του τότε Αρχηγού, κ.Φράγκου Φραγκούλη, απασχόλησε την ερευνητική ομάδα των aegeantimes, το φθινόπωρο του 2011. Ηταν τότε που αποκαλύπταμε και ουδέποτε διεψεύσθη, ότι σε στρατιωτικές μονάδες στην Ελλάδα, έχουν εγκατασταθεί ξένες δυνάμεις, που είχαν έρθει για να καταπνίξουν την διαφαινόμενη –τότε- λαϊκή εξέγερση μπροστά στα πρωτοφανή μέτρα της κυβέρνησης Παπανδρέου.

Σε ένα άλλο άρθρο μας, αποκαλύπταμε ότι είχε «ανοιχτεί» διαταγή από το ΓΕΕΘΑ κατόπιν εντολής της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ, για ενέργειες εκ μέρους του Στρατού, με σκοπό την καταστολή όχλου!!!

Ο σάλος που προκάλεσαν τα δημοσιεύματά μας ήταν τόσο τεράστιος που ξεπέρασε τα Ελληνικά Σύνορα και έγινε θέμα σε ζητήσεις Γαλλικών –και όχι μόνο- καναλιών, σε εκπομπές που μετρούν πάνω από 200 εκατομμύρια τηλεθεατές στον πλανήτη!

Ολοι ασχολήθηκαν τότε με το θέμα εκτός από έναν! Τον τότε υπουργό Αμυνας κ. Μπεγλίτη, ο οποίος όχι απλά δεν διέψευσε αλλά ούτε καν ασχολήθηκε με το θέμα!

Διάψευση ΔΕΝ υπήρξε ούτε από την ηγεσία του Στρατού, γεγονός που μας κάνει να ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου