Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Πάλι λάσπη πετάει ο χοιροβοσκός...

Σφοδρή επίθεση λάσπης κατά του υφυπουργού Οικονομικών κ. Γιώργου Μαυραγάνη εξαπολύει μέσω Facebook και Tweeter ο κ. Μιχάλης Καρχιμάκης.... φυσικά χωρίς καμία απόδειξη και χωρίς να αναφέρει ονόματα... απλά πετάει λάσπη όπως έχει μάθει.

Ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ σε σημερινή του ανάρτηση καταγγέλλει τον κ. Μαυραγάνη ότι αποδεσμεύει δεσμευμένες καταθέσεις μεγαλοφοροπαραβατών σε βάρος του δημοσίου.


Διαβάστε αναλυτικά τις έγραψε ο κ. Καρχιμάκης:


ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΕΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΦΟΡΟΠΑΡΑΒΑΤΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ.Γ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ.


Κ. υφυπουργέ οικονομικών, μήπως μπορείτε να απαντήσετε σε ποιες εταιρείες, που είναι μεγαλοφοροπαραβάτες, προβήκατε σε άρση δεσμεύσεων, εταιρικών και προσωπικών λογαριασμών σε τράπεζες; Ο κ. οικονομικός εισαγγελέας μήπως θα έπρεπε να ψάξει αφού συστεγάζεται στο ίδιο κτίριο με το ΣΔΟΕ και την επιτροπή για το ξέπλυμα χρήματος από εγκληματικές δραστηριότητες, ΑΝ ΛΕΩ ΑΝ, κάποιες επιχειρήσεις μεγαλοφοροπαραβατών που φέρεται να αποφασίζει ο υφυπουργός την άρση των δεσμεύσεων των λογαριασμών τους ήταν πελάτες σε εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών που λέγεται ότι ο κ. υφυπουργός ήταν γενικός διευθυντής για φορολογικά θέματα;


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου