Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Ας προσεγγίσουμε ψυχιατρικά τους ακροαριστερούς

Από καιρού εις καιρόν, ένας φαλακρός σαχλαμάρας, με ύφος βιασμένης πάπιας (από αυτές που γουστάρουν οι Τούρκοι κτηνοβάτες), γράφει κάτι αμπελοφιλοσοφίες με περισπούδαστο ύφος, προσπαθώντας να εξοργίσει όσους έχουν ευαισθησίες για την Ελλάδα, τη Μακεδονία, σέβονται τέλος πάντων το εθνικό παρελθόν.

Ο γλυκούλης έχει τραύματα από την παιδική του ηλικία, όταν ο πατέρας του τον σάπιζε στο ξύλο επειδή έπαιζε με κούκλες και φορούσε ροζ φουστανάκια και δεν μπόρεσε ποτέ να αποδεχθεί ότι ο γιός του, ήταν θηλυπρεπής και...
 απαλός σαν βούτυρο.

Προσπαθώντας να ξεπεράσει το τραύμα της πατρικής απόρριψης, ο γλυκούλης γράφει όσο πιό προκλητικά μπορεί για τα αυτονόητα, για να ερεθίσει την κοινή γνώμη.

Όπως κάποιος ανάλογος "πειραγμένος" θα έγραφε σε Ισραηλινή εφημερίδα, ότι "εμείς οι Εβραίοι φασίστες, επιτεθήκαμε στον Χίτλερ κι αυτός για να αμυνθεί από τους φασίστες προγόνους μας, απλώθηκε σε όλο τον κόσμο, εμείς καίγαμε σε φούρνους τους Γερμανούς" και τέτοιες μπαρούφες.

Αυτός έχει το ψυχολογικό του θέμα, δεν μπορεί να αποδεχθεί τη στέρηση του πατέρα, που δεν αποδέχθηκε ποτέ την πραγματικότητα, παρά μόνο είδε τον σεξουαλικό του προσανατολισμό ως κουσούρι. Λογικό.

Οι άλλοι, γιατί πρέπει να "απαντούν" σε κάθε μπούρδα του;

taxalia.blogspot.com      


Μια πιο "hardcore" προσέγγιση του θέματος από το Υγρό Πυρ:

Για ποιο λόγο οι αναρχοκομμουνιστές αγαπούν τους αλλοδαπούς ενώ μισούν ταυτοχρόνως τους Έλληνες, την Ελλάδα και κάθε τι Ελληνικό ενώ υποτίθεται πως έχουν ελληνική καταγωγή και έχουν γεννηθεί σε αυτή τη χώρα; Δεν υπάρχει ζήτημα φιλανθρωπίας διότι εάν ήταν όντως φιλάνθρωποι, τότε θα ενδιαφέρονταν και για τους αλλοδαπούς και για τους Έλληνες. Κάτι τέτοιο όμως δεν συμβαίνει όπως ξέρετε.

Δεν υπάρχει άνθρωπος σοβαρός και έχων σώας τας φρένας που να μη πονάει, σέβεται και τιμά τον τόπο του, την ιστορία των προγόνων του και την καταγωγή του.

Συνεπώς όταν μιλάμε για αναρχοκομμουνιστές, δεν μπορεί να μιλάμε για ανθρώπους αλλά για ζώα, τούβλα ή βλήματα και εξηγούμαι.

Έχω καταλήξει λοιπόν στο συμπέρασμα πως αυτά τα άτομα είναι εκ γενετής ιδιαζόντως προβληματικά και από βιολογικής και από ψυχολογικής - ψυχιατρικής άποψης και καθόλου δεν παίζουν ρόλο εξωγενείς καταστάσεις, επιδράσεις και επιρροές όπως πχ κοινωνικές, οικογενειακές, ιδεολογικοπολιτικές κλπ. Δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση γιατί ομολογουμένως μαλάκας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι όπως φυσικά και Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι. Αυτοί λοιπόν γενήθηκαν μαλάκες και δεν θα μπορούσαν συνεπώς ποτέ να γεννηθούν Έλληνες γιατί ακόμα και οι ίδιοι λένε πως κανένας λαός δεν γεννιέται μαλακισμένος..

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, αυτοί οι αναρχοκομμουνιστές, λόγω κάποιας σοβαρότατης αστοχίας υλικού, δηλαδή λάθους, παρερμηνείας και παρεκτροπής του βιολογικού και γενετικού κώδικα των έμβιων πρωτευόντων όντων και βέβαια του κεντρικού κώδικα της Δημιουργίας της Φύσεως, γεννήθηκαν εντελώς και ανιάτως μαλάκες, ζώα, τούβλα και βλήματα.. Δεν φταίνε αυτοί, έτσι γεννήθηκαν. Αυτό είναι το δικό μου τελικό συμπέρασμα επί του θέματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου