Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Στα δυο χρονια"κυβερνησης" Γιωργακη πηγαμε 20 χρονια πισω,αν καταφερει τετραετια....ποσα θα παμε?

Εχει φτασει ο κομπος στο χτενι και εκεινος....ο πολυνικης της συμφορας κανει ποδηλατο στην Σκιαθο,αμεριμνος με την συνοδεια των πραιτωριανων του αδιαφορει για τα γιουχα που ακουει στον δρομο του και γυμναζεται ωστε να επιστρεψει ετοιμος για νεες νικες και επιτευγματα.

Φυσικα ολα αυτα ειναι μεσα στο μυαλο του,τιποτα δεν καταφερε,η μαλλον καταφερε ακριβως οσα ηθελε να καταφερει,με πεισμα και ορμη μας εριξε εκει που υποσχοταν οτι δεν θα μας ριξει ποτε και κορδωνεται στους.....

παγκοσμιους συγκυβερνητες του στα καθε τοσο ευρωπαικα συμβουλια....οτι καταφερε το ακατορθωτο.

Να συρει και να εξευτελισει μια περηφανη χωρα την οποια εκμαυλισαν επι 37 χρονια ολοι οι προκατοχοι του προετοιμαζοντας το εδαφος για εκεινον,τον σωτηρα του τιποτα.


Ολη η υφηλιος πλεον ξερει την Ελλαδα,ακομη και τοτε που ζουσα στο εξωτερικο οταν ελεγα Ελλαδα μου απαντουσαν Μυκονος,ελληνικα νησια,τωρα λογικα θα μου απαντησουν οτι ειμαστε διεφθαρμενοι,οτι παιρνουμε συνταξη στα 45 ολοι μας και οτι ειμαστε κλεφτες οπως μου ελεγε ενας αυστριακος φιλος των συγγενων μου στην Αιγινα πριν λιγες μερες.


Ολα τα εχει παει 20 χρονια πισω,μεσα σε μια διετια,με εμας συμμετοχους φυσικα διοτι ενας λαος διχασμενος ειναι αδυνατον να σταματησει μια καταιγιδα απο οπου και αν ερχεται,ποσο μαλλον που ηρθε απο εκει που δεν το περιμενε κανεις.

Απο τον"λεφτα υπαρχουν"το τρεχαντηρι των προεκλογικων συγκεντρωσεων καθε συνδικαλιστικης ομαδας,τον ανικανο για πρωθυπουργο οπως ειχε πει και ο αντιπροεδρος του.

Το θεμα ειναι τι κανουμε τωρα,οσο ειναι ακομα καιρος,ποιοι θα μπορεσουν να αντισταθουν στις ανοησιες που καθε τοσο πιπιλαει σαν καραμελα,ποιοι θα ανατρεψουν τον κηφηνα αυτον πριν καταστρεψει τελειως την χωρα την ιδια ωρα που μας βεβαιωνει οτι την ανασταινει?


Ο λογος που θελουν ιστολογια με ονοματεπωνυμο ειναι ο φοβος τους,ας μας φυλακισουν λοιπον,ας δωσουν στην υποτιθεμενη δημοκρατια τους το ονομα που της αξιζει,χουντα με περικεφαλαια.


Αυτος δεν θα κανει πισω αν τον αφησουμε,οποτε πρεπει εμεις να παμε μπροστα,να δειξουμε οτι οι Ελληνες δεν φοβουνται την φυλακη,να φερθουμε οπως αυτοι που επι δικτατοριας ταλαιπωρηθηκαν η εξοριστηκαν για την ελευθερια της χωρας.


Ας μας φυλακισουν,ο τροχος γυριζει,καποιοι πρεπει να δωσουν το παραδειγμα οταν αυτοι που πρεπει να το κανουν εχουν σωπασει.


Σταματηστε το μισος μεταξυ μας,ο εχθρος ειναι ενας και δεν ειναι αναμεσα μας.


Ειναι απεναντι μας.

harrytsopanos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου