Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Καταναλωτικά δάνεια για ημιυπαίθριους !

Δάνεια για την τακτοποίηση των αυθαίρετων κτισμάτων και των ημιυπαίθριων χώρων χορηγούν οι τράπεζες.

Πρόκειται για καταναλωτικά δάνεια με ελκυστικό επιτόκιο που ξεκινά από τα επίπεδα του 6,5% και διάρκεια αποπληρωμής μέχρι 10 χρόνια. Οι καταναλωτές πληρώνοντας το ποσό εφάπαξ, κερδίζουν 10% έκπτωση. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων στην Πολεοδομία είναι η 30η Δεκεμβρίου 2011.


Πέρα όμως από την έκπτωση, το σημαντικότερο είναι ότι για τα επόμενα 40 χρόνια οι πολίτες που θα τακτοποιήσουν τα αυθαίρετα κτίσματα τους θα έχουν το...

κεφάλι τους ήσυχο.

Ειδικότερα:


Η Τράπεζα Πειραιώς χορηγεί καταναλωτικό «δάνειο Πολεοδομικών Υπερβάσεων», με κυμαινόμενο επιτόκιο euribor μήνα (1,357%) + περιθώριο από 5 μονάδες. Χρηματοδοτεί το 100% του προστίμου και παρέχει επιπλέον ρευστότητα 1.000 ευρώ. Η διάρκεια αποπληρωμής φτάνει και τα 10 χρόνια.


Παράλληλα η τράπεζα αναθέτει στην θυγατρική της εταιρεία Πειραιώς Real Estate ΑΕ τη σύνταξη της τεχνικής μελέτης που είναι απαραίτητη για την πληρωμή του προστίμου.


Επίσης η Marfin Egnatia Bank λάνσαρε δάνειο για την τακτοποίηση ημιυπαίθριων με χαμηλό κυμαινόμενο επιτόκιο που συνδέεται με το Euribor 3 μηνών πλέον περιθωρίου από 4,75 μονάδες. Η χρηματοδότηση φτάνει έως και το 100% του απαιτούμενου ποσού, με διάρκεια αποπληρωμής τα 10 έτη.


Η Attica Bank χορηγεί το δάνειο «Attica τακτοποίηση Ακινήτων» με επιτόκιο euribor μήνα και περιθώριο από 6-8 μονάδες, με ποσό χρηματοδότησης 30.000 ευρώ και διάρκεια αποπληρωμής μέχρι 10 χρόνια.


H T Bank χορηγεί για τον ίδιο λόγο καταναλωτικό ή επισκευαστικό δάνειο, εφόσον ο δανειολήπτης πληροί τις προϋποθέσεις χορήγησης του δανείου.


Οι υπόλοιπες τράπεζες για την πληρωμή του προστίμου χορηγούν καταναλωτικά δάνεια όπως για παράδειγμα είναι το «Διαθέσιμο» της Εθνικής Τράπεζας με επιτόκιο 14,45%, το «Μέτρον Άριστον» της Alpha Bank με επιτόκιο 13,5% (σταθερό), το καταναλωτικό δάνειο της Eurobank με επιτόκιο 10,9% (κυμαινόμενο), το δάνειο «Xpress» της Emporiki με σταθερό επιτόκιο 12,25%. Η Τράπεζα Κύπρου χορηγεί το καταναλωτικό δάνειο «Συνεπώς» με επιτόκιο 11,85% που για τους συνεπείς δανειολήπτες μειώνεται κατά 1 μονάδα το χρόνο (σε ορίζοντα 5ετίας) και καταλήγει στο 6,85%.


Τα ποσά δανειοδότησης κυμαίνονται από τις 10.000 έως τις 30.000 ευρώ.


http://bankwars.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου