Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2011

Eίχε φτιάξει λάκκο για να με τσιμεντώσει"!!!


Η 57χρονη που κρατούσαν φυλακισμένη 5 μήνες!

Ολα ξεκίνησαν όπως είπε η ίδια τον Ιανουάριο του 2010 όταν πέθανε ο σύζυγός της και τα αδέλφια του πήγαν να της πάρουν την περιουσία....


"Τότε", λέει σύμφωνα με την Espresso, "συνειδητοποίησα οτι χρειαζόμουν δικηγόρο για να μηνύσω τα αδέλφια του άνδρα μου."

Οπως υποστηρίζει πήρε τηλέφωνο έναν φίλο του άνδρα της και της είπε οτι δεν εχει πρόβλημα αφού έχει γνωστό τον καλύτερο κληρονομολόγο της Ελλάδας.


Στις 10/10/2010 της τηλεφώνησε όπως λέει ο Χρήστος Παπαδόπουλος. Την επομένη πήγε σπίτι της και του εξιστόρησε όλα τα γεγονότα. Της είπε οτι είναι απλή υπόθεση και οτι βρήκε τερατώδη όλα αυτά που της είχαν συμβεί.

Συναντήθηκε μαζί της ακόμα μια φορά και εξαφανίστηκε για κάποιους μήνες από τη ζωή της.
'Ομως όταν εμφανίστηκε της μίλησε για κάποιο φίλο του τον "Ρωμαίο", όπως τον αποκαλούσε που είχε τα ίδια προβλήματα μ εκείνη και της ζήτησε να τον βοηθήσει ψυχολογικά. Εκείνη αρνήθηκε αλλά ο "φίλος" επέμεινε και άρχισε να την παίρνει τηλεφωνο. Της δημιούργησε ένα αίσθημα εμπιστοσύνης ο 50χρονος φίλος και ήρθαν πιο κοντά. Στη συνέχεια της είπε οτι της παραχωρεί ένα διαμέρισμα στην Συκιά Κορινθίας για να πάει για μια εβδομάδα.
Οπως και έγινε.
Είπε οτι ήταν πολύ ευγενής μαζί της και όταν τον ρώτησε ποιός είναι ο Χρήστος Παπαδόπουλος της απάντησε: "Θυμάσαι την εταιρεία δολοφόνων; Αυτός ήταν ο αρχηγός."
Τον ρώτησε εαν είναι ο υπαρχηγός και της είπε όχι. Ομολόγησε όμως οτι είχε σκοτώσει τον ξάδερφό του, αλλά το παρουσίασε σαν βεντέτα.

Όταν αποφάσισε να επιστρέψει σπίτι της βρήκε ένα ρημαδειό! Ολα ανάκατα! δεν υπήρχαν ούτε καρέκλες ούτε τραπεζια.

ίστεψε οτι επρόκειτο για διάρρηξη. Πήρε μαζί της ότι είχαν αφήσει πίσω τους οι κλέφτες και επέστρεψε πάλι στο σπίτι στην Συκιά Κορινθίας.
Ο 50χρονος παίζοντας πολύ καλά τον ρόλο του, είχε ξεπουλήσει τα πάντα χωρίς την συγκατάθεσή της, ακόμα και το σπίτι της ήθελε να πουλήσει.

Τότε κατάλαβε οτι ήταν εγκλωβισμένη. "Του είπα οτι ήθελα να πάω στη γαλλική πρεσβεία για να δω αν είμαι εγκλωβισμένη. Δυστυχώς ήμουν..."


Από τότε ο 50χρονος άρχισε να την βρίζει χυδαία και συνομιλούσε συνέχεια με τον Παπαδόπουλο. "Πιστεύω", λέει η 57χρονη, "οτι έχουν συντάξει πλαστή διαθήκη για να μου τα πάρουν όλα."


Από εκείνη την περίοδο, δεν ξαναβγήκε από το σπίτι. Δεν την άφηναν. Της έλεγε: "εγώ το βράδυ σκάβω λάκκους. Ο πρώτος λάκκος είναι για σένα."


http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=90042&catid=4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου