Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

«Ερυθρόλευκη» δυσαρέσκεια για παίκτες και οπαδούς


Αιχμές της διοίκησης προς τις κερκίδες

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια των διοικούντων τον Ολυμπιακό για κάποιους παίκτες αλλά και για μερίδα οπαδών της ομάδας, με αφορμές που δόθηκαν στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι με την Γαλατάσαράι στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Αρχικά, στη διοίκηση των Πειραιώτων υπάρχει δυσαρέσκεια για τους παίκτες που αντέδρασαν σε σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών της τούρκικης ομάδας. Στον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν ότι ανεξάρτητα από τις προκλήσεις που δέχονται οι παίκτες της ομάδας, δεν πρέπει να αντιδρούν σε αυτές και να θέτουν σε κίνδυνο την παρουσία τους σε κάποιον από τους επόμενους αγώνες με κάρτες που θα δέχονται.

Οι «ερυθρόλευκοι» στέκονται αρκετά και στην παρουσία των οπαδών της ομάδας στις κερκίδες του γηπέδου Καραϊσκάκη. Συγκεκριμένα δηλώνουν ενάντιοι της συνήθειας που υπάρχει από τους φίλους του Ολυμπιακού να χρησιμοποιούν καπνογόνα και φωτοβολίδες –κάποια εκ των οποίων καταλήγουν και στον αγωνιστικό χώρο- για να δημιουργηθεί ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

Μάλιστα, κάνουν λόγο για «ανόητες τιμωρίες και πρόστιμα» που έχουν επιβληθεί στον Ολυμπιακό με αφορμή χρήση αυτών σε επίσημους αγώνες. Στον Πειραιά είναι σίγουροι ότι οι οπαδοί μπορούν να δημιουργήσουν αντίστοιχη ατμόσφαιρα και καλύτερη χωρίς την χρήση καπνογόνων, καθώς από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχει απαγορευτεί η χρήση τους.

Κάποιοι –μάλιστα- αναφέρουν για χρήματα από τιμωρίες που έχουν επιβληθεί, τα οποία θα μπορούσαν να έχουν μετατραπεί σε μεταγραφές για την ομάδα. Οι «ερυθρόλευκοι» καλούν τους οπαδούς να μην χρησιμοποιήσουν σε άλλο παιχνίδι καπνογόνα αποφεύγοντας έτσι βαριά πρόστιμα και τιμωρία που μόνο κακό θα μπορούσαν να κάνουν . «Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι πρέπει να στηρίξει χωρίς την χρήση καπνογόνων», ανέφερε άτομο της διοίκησης.

Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες οι προσπάθειες των ανθρώπων του Ολυμπιακού με αποδέκτες τους φίλους της ομάδας για τη χρήση των καπνογόνων θα ενταθούν.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου